Fritelle di Carciofi: ארטישוק מטוגן
המתכון Fritelle di Carciofi: ארטישוק מטוגן יכול להיות מוכן בכ-30 דקות . מנה אחת של מנה זו מכילה כ -24 גרם חלבון , 29 גרם שומן , וסה"כ 463 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-4 מנות. תמורת 2.78 דולר למנה , מתכון זה מכסה 18% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים אהבו את המנה העיקרית הזו. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. אם יש לכם סלט ריקוטה, פירורי לחם, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 49% . ציון זה טוב. נסו את "פיקטה עוף עם ארטישוק" , "פסטה מקרוני עם עגבניות טריות, קישואים וארטישוק" , וארטישוק איטלקי מאודה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את העלים החיצוניים הקשים של הארטישוק ופורסים לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מניחים את הארטישוקים מיד בקערה גדולה, מוסיפים את הביצים, פירורי הלחם, הקמח והגבינה המגוררת ומערבבים היטב.
במחבת טפלון בקוטר 25-30 ס"מ, מחממים את השמן עד שיעשיר עשן. יוצקים את תערובת הארטישוק במחבת החמה, יוצרים עוגות קטנות, ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
מוציאים לצלחת הגשה, מפזרים סלט ריקוטה מגוררת גס ומגישים מיד.