ביצה פו יאנג אני
אם יש לכם רוטב סויה, בצל, נבטי שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . מתכונים דומים: ביצה טבעונית פו יאנג (טופו יאנג), ביצה פו יאנג., ו ביצה פו יאנג..
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מטגנים פלפל ובצל עד רך, ולאחר מכן מערבבים שרימפס, נבטי שעועית, ערמוני מים ו 1 כף רוטב סויה.
חום דרך, ואז להסיר מחבת מחום ולהניח בצד.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה שנייה. בקערה בינונית, להכות ביצים עד עבה ולימון בצבע, על 5 דקות. מערבבים בתערובת ירקות, ואז לשפוך תערובת למחבת מחוממת, ויוצרים קציצות על 5 אינץ ' קוטר. מטגנים עד להשחמה, ואז פונים ומטגנים בצד השני עד להשחמה.
ניקוז, מניחים על מגש תנור בטוח ולשמור חם בתנור עד לקרוא לשרת.
כדי להפוך את רוטב סויה חם: בקערה קטנה לשלב את עמילן תירס, מים, bouillon ו 2 כפות רוטב סויה להכות יחד.