בקר בסיר איטי עם רוטב בקר
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים אירופאיים לקופסת המתכונים שלכם, מרק בקר בסיר איטי עם רוטב עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. תמורת 1.72 דולר למנה , תקבלו רוטב ל-10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -31 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 199 קלוריות . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 41 מעריצים. לכו לחנות וקנו ציר בקר, פלפל, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-20 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב וללא דיאטה של 30 מלא . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 95% , וזה יוצא מן הכלל. מטבלים צרפתיים עם רוטב בקר בסיר איטי עם רוטב בטטה ועגבניות שרי , ומרק בקר ושעורה בסיר איטי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
חותכים את הצלי לשניים. במחבת גדולה עם ציפוי מונע הדבקה, מצופה בתרסיס שמן, משחימים את הבשר מכל הצדדים על אש בינונית-גבוהה.
מניחים בצל בסיר בישול איטי של 5 ליטר. מפזרים מעל את הבשר.
ערבבו את ציר המרק, תערובת הרוטב, השום והפלפל; שפכו על הבשר. כסו ובשלו על אש נמוכה במשך 6-7 שעות או עד שהבשר רך.
הוציאו את הבשר לקרש חיתוך.
הניחו לעמוד 10 דקות. פרסו את הבשר לפרוסות דקות והחזירו אותו לסיר בישול איטי; הגישו עם נוזלי הבישול והבצל.