קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות43
מגזין

בקר בסיר איטי עם רוטב בקר

בקר בסיר איטי עם רוטב בקר
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים אירופאיים לקופסת המתכונים שלכם, מרק בקר בסיר איטי עם רוטב עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. תמורת 1.72 דולר למנה , תקבלו רוטב ל-10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -31 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 199 קלוריות . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 41 מעריצים. לכו לחנות וקנו ציר בקר, פלפל, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-20 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב וללא דיאטה של 30 מלא . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 95% , וזה יוצא מן הכלל. מטבלים צרפתיים עם רוטב בקר בסיר איטי עם רוטב בטטה ועגבניות שרי , ומרק בקר ושעורה בסיר איטי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
חותכים את הצלי לשניים. במחבת גדולה עם ציפוי מונע הדבקה, מצופה בתרסיס שמן, משחימים את הבשר מכל הצדדים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2
מניחים בצל בסיר בישול איטי של 5 ליטר. מפזרים מעל את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
ערבבו את ציר המרק, תערובת הרוטב, השום והפלפל; שפכו על הבשר. כסו ובשלו על אש נמוכה במשך 6-7 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
הוציאו את הבשר לקרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
הניחו לעמוד 10 דקות. פרסו את הבשר לפרוסות דקות והחזירו אותו לסיר בישול איטי; הגישו עם נוזלי הבישול והבצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ