גזר חמאתי וכרוב ניצנים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת התוספות שלכם. מתכון צמחוני זה, ללא גלוטן ולקטו-אובו, מתאים ל-8 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -2 גרם חלבון , 6 גרם שומן וסך הכל 97 קלוריות . המתכון מוגש לכם על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. לכו לחנות וקנו קליפת לימון, חמאה, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים להכנה היום. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -20 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54% . ציון זה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמונבטי ניצנים עם דובדבנים ואגוזי מלך , נבטי ניצנים עם בייקון ובצלצלי שאלוט , וכרוב ניצנים קלוי עם בצל סגול ופנצ'טה .
הוראות
1
בסיר גדול על אש בינונית, מבשלים גזר וכרוב ניצנים במים רותחים במשך 8-10 דקות או עד שהם רכים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
עצם הודו וצוואר
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בסיר קטן, להמיס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים ג'ינג'ר; מבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
מוסיפים את מיץ הלימון, הקליפה, הסוכר, המלח והפלפל; יוצקים על הירקות.