תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין גריל ביף גירוס בבית. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 28 גרם חלבון, 20 גרם שומן ובסך הכל 469 קלוריות. מתאים ל-10 ומחירו 2 מנות.45 $ למנה. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. 128 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם צלי סינטה בקר, פלפל קאיין, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 93%, וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון בשר בקר, בקר וג'ירוס בקר ותרד.
הוראות
1
מערבבים בבלנדר את הבצל, השום, הסוכר, החרדל, הג'ינג'ר, הפלפל והקאיין; מכסים ומעבדים עד שהבצל קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים רוטב סויה ומים; לעבד עד לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
3
מניחים את הבשר בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
בצל מתוק, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
4
מוסיפים מרינדה. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך 1-2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
5
לרוטב, בבלנדר; שלבו את המלפפון, השום והמלח; מכסים ומעבדים עד שהמלפפון קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
עצם הודו וצוואר הודו
גרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים חומץ ושמן; לעבד עד לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
7
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים פנימה שמנת חמוצה. מקררים עד להגשה.
מסננים וזורקים את המרינדה. צולים בשר בקר, מכוסה, על אש בינונית-חמה עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
יין מומלץ: שדי פסיון אם ), משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, אבקת זרעי אהבה, 3 כפות חרדל יבש,, סוג פריט בתפריט, Moschofilero, Asyrtiko, Agiorgitiko
ניתן לשלב גירוס עם יין לבן, משקה אלכוהולי ומרכיבים. אם בא לך ללכת ליוונית עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ומוסקופילר הם שניהם יינות לבנים מקסימים לשילוב עם עוף, פירות ים וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מתאים לבשרים צלויים וטלה. ה-Torres Sangre de Toro Cava עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
טורס סנגרה דה טורו קאווה
צהוב בהיר עם פרלאג' עדין ומתמשך. אִינטֶנסִיבִי. ניחוחות פרחוניים ופירות טריים בהרמוניה מושלמת עם תווים של הדרים ואניס. בועות שמנת, מענגות ורעננות.