ד ' הכי טוב עוף וכופתאות
כופתאות העוף הטובות ביותר עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל 651 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים דורש עוף, מלח ופלפל, מרגרינה ומלח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 69%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו עוף וכופתאות.
הוראות
בקערה גדולה מנפים קמח, סודה לשתייה ומלח.
חותכים בקיצור עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים במים עד שהתערובת יוצרת כדור. מחלקים בצק לשניים ומעצבים לכדורים. לעטוף פלסטיק לקרר במשך 2 שעות או לילה.
הסר את העור מן השד, הירך והגב של העוף, אבל להשאיר אותו על הרגליים והכנפיים. מתבלים עוף במלח תיבול, ומניחים בסיר ציר גדול.
מוסיפים בצל, סלרי ומרגרינה. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש להתבשל. מבשלים כ -1 1/2 שעות, עד שהעוף נופל מהעצם.
על משטח מקומח קלות מרדדים כדור בצק אחד לעובי של כ-1/8 אינץ'.
חותכים לריבועים בגודל 2 אינץ'. זרוק למרק רותח, ותן לבשל כ -2 דקות. מערבבים בעדינות כדי למנוע הידבקות; הוסף עוד מים במידת הצורך. מתבלים מרק בזמן שהכופתאות מתבשלות בתיבול מלח, פלפל ועופות. מבשלים כ -15 דקות, או עד שהכופתאות מבושלות.