קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

ד ' הכי טוב עוף וכופתאות

ד ' הכי טוב עוף וכופתאות
כופתאות העוף הטובות ביותר עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל 651 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים דורש עוף, מלח ופלפל, מרגרינה ומלח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 69%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו עוף וכופתאות.

הוראות

1
בקערה גדולה מנפים קמח, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
2
חותכים בקיצור עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים במים עד שהתערובת יוצרת כדור. מחלקים בצק לשניים ומעצבים לכדורים. לעטוף פלסטיק לקרר במשך 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
הסר את העור מן השד, הירך והגב של העוף, אבל להשאיר אותו על הרגליים והכנפיים. מתבלים עוף במלח תיבול, ומניחים בסיר ציר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
יוצקים מים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
5
מוסיפים בצל, סלרי ומרגרינה. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש להתבשל. מבשלים כ -1 1/2 שעות, עד שהעוף נופל מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
6
על משטח מקומח קלות מרדדים כדור בצק אחד לעובי של כ-1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
חותכים לריבועים בגודל 2 אינץ'. זרוק למרק רותח, ותן לבשל כ -2 דקות. מערבבים בעדינות כדי למנוע הידבקות; הוסף עוד מים במידת הצורך. מתבלים מרק בזמן שהכופתאות מתבשלות בתיבול מלח, פלפל ועופות. מבשלים כ -15 דקות, או עד שהכופתאות מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים