דג ספרדי בשק הוא מתכון אירופאי שמגיש 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -165 גרם חלבון , 54 גרם שומן ובסך הכל 1415 קלוריות . , מתכון זה מכסה 52% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פילה בקלה, בצל ירוק, שמן זית כתית מעולה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 90% . הציון הזה סופר. מולי דגים קל (תבשיל דגים בסגנון דרום הודי עם קוקוס) , צדפות עם נקניק ספרדי ועוגות שוקולד שנפלו עם פפריקה ספרדית דומים מאוד למתכון הזה.
קורעים 4 גיליונות נייר פרגמנט, כל אחד באורך של קצת יותר ממטר.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
4
מניחים 1/4 מהשעועית הירוקה במרכז כל עלה ולאחר מכן מעלים 2 פילה אנשובי - אופציונלי, 1/4 מהשום, 1/4 מרצועות הפימיינטו או הפלפל הקלוי, זיתים קצוצים ומנות בקלה או חטיף. מתבלים את הדג במלח ופלפל ומעליהם כמויות שוות של בצל ירוק ופטרוזיליה.
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
1 חבילה, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם את כל התרמילים הרופפים
בלילת לחם תירס
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
ממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
5
מטפטפים שמן זית כתית מעולה בנדיבות ובאותה מידה יחד עם גרידת לימון ומיץ באופן שווה על מנות הדג. מקפלים את הקצוות העליונים והתחתונים יחד ומקמטים כמה פעמים ואז מקמטים את קצוות החבילות, יוצרים שק לכל דג לבישול בו. מסדרים את השקים על תבנית האפייה ומניחים במרכז התנור החם.
מרכיבים שתצטרך
ל-6 חזה עוף עם עצם ועור
כסף ללא נעליים
1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
12 צלעות טלה, מצופות עצמות
6
אופים חבילות 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות
7
מגישים חבילה לכל צלחת ארוחת ערב וחותכים לשולחן. העבירו סלט או תפוחי אדמה עם צ'וריסו ובצל או אפילו פשוט לחם טעים וטעים לסיום הארוחה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
1-1/2 כוסות בירה
8
מחממים מחבת בינונית על אש בינונית גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלה
9
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ואת הצ'וריסו. מבשלים נקניק 2 דקות, הופכים לבשל עוד דקה ואז מוסיפים תפוחי אדמה ובצל למחבת בשכבה אחידה מעל הנקניק. מתבלים את תפוחי האדמה והבצל במלח, פלפל ופפריקה ואז הופכים חלקים מתפוחי האדמה בעזרת מרית כך שהצ'וריסו יהיה למעלה ותפוחי אדמה ובצל בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
ל-6 חזה עוף עם עצם ועור
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
נוזל-אונקיות מים טריים
גבינת זרלה מגוררת חלקית
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
גרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
קורט נדיב של גאראם מסאלה
10
מניחים מעל מחבת קטנה יותר ולוחצים כלפי מטה. שקלו את המחבת עם כמה קופסאות שימורים כבדות. מבשלים 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלה
11
מסירים את המשקל והופכים שוב לאיחוד כל החומרים. מבשלים עוד 3 עד 4 דקות ואז מוסיפים פטרוזיליה, מסירים מהאש ומגישים.