הודו במי מלח
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכונים למנות עיקריות, אז נסו הודו במי מלח. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -150 גרם חלבון , 67 גרם שומן , וסך הכל 1343 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-14 מנות. תמורת 3.36 דולר למנה , מתכון זה מכסה 49% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -4 שעות ו-20 דקות . אם יש לכם שקיות צלייה בגודל של הודו לתנור, גבעול טימין, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה ללא גלוטן . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 0% , וזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). חזה עוף במי מלח ברוטב בצל מוקפץ , צלעות חזיר במי מלח ודג חרב ברוטב עשבי תיבול דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקומקום גדול, ערבבו את המלח, הסוכר החום, המרווה, הטימין, הרוזמרין ו-2 ליטר מים. הביאו לרתיחה. בשלו וערבבו עד להמסת המלח והסוכר.
מוסיפים את המים הקרים כדי לקרר את המרינדה לטמפרטורת החדר.
הכניסו שקית צלייה בגודל של הודו לתנור לתוך שקית צלייה שנייה; הוסיפו את ההודו. שפכו בזהירות את מי המלח המצוננים לתוך השקית. סחטו החוצה כמה שיותר אוויר; סגרו את השקיות והפכו אותן לציפוי.
מניחים בתבנית אפייה. מקררים במשך 12-24 שעות, תוך כדי הפיכה מדי פעם.
סננו את תרנגול ההודו וזורקים אותו; שטפו אותו ומייבש אותו בטפיחות קלות. קשרו את שוקיים התוף יחד.
מניחים את שאר המרכיבים במעבד מזון; מכסים וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה. בעזרת האצבעות, משחררים בזהירות את העור מחזה ההודו; משפשפים חצי מתערובת החמאה מתחת לעור. מהדקים את העור לתחתית החזה בעזרת קיסמי שיניים. משפשפים את יתרת תערובת החמאה על העור.
מניחים את חזה ההודו כשצד חזה ההודו כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה.
אפו ב-230 מעלות צלזיוס למשך 30 דקות. הנמיכו את האש ל-160 מעלות צלזיוס; אפו 3.5 עד 3.75 שעות נוספות או עד שמדחום הבשר יראה 180 מעלות צלזיוס, תוך כדי ריסוס מדי פעם בנוזלי מחבת. כסו באופן רופף בנייר כסף אם תרנגול ההודו משחים מהר מדי.
הוציאו את תרנגול ההודו לצלחת הגשה; כסו והניחו לעמוד 20 דקות לפני החיתוך.