קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

הודו צלוי עם חמאת כמהין

הודו צלוי עם חמאת כמהין
תרנגול הודו צלוי עם חמאת כמהין נטול גלוטן, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.18 דולר למנה. מנה אחת מכילה 892 קלוריות, 105 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן. זה מושלם עבור חג ההודיה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו תרנגול הודו, טימין, מלח כשר ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. מתכונים דומים: תרנגול הודו צלוי עם חמאת כמהין שחורה ורוטב יין לבן, תרנגול הודו צלוי עם רוטב כמהין, ו הודו צלוי עם חמאת הדרים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
3
מסננים את כל המיצים מההודו ומניחים אותו על רשת שטוחה בתבנית צלייה גדולה ורדודה. טפחו על ההודו יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
עובדים מקצה החלל הגדול, העבירו בעדינות את האצבעות בין העור לבשר כדי לשחרר את העור, והקפידו לא לקרוע את העור. (היזהר לא לעשות זאת עם טבעות על האצבעות!)
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מניחים את החמאה המרוככת מתחת לעור ומעסים בעדינות את העור כדי לפזר את החמאה באופן שווה על כל השד.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מפזרים את החלל בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
7
מניחים מחצית מענפי הטימין בחלל יחד עם הבצל והשום. לקשור את הרגליים יחד עם מחרוזת המטבח ולקשור 1 אורך של מחרוזת סביב הציפור ואת הכנפיים כדי לשמור על הכנפיים קרוב לגוף.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
8
מברישים את ההודו בשמן זית, מפזרים 2 כפיות מלח ו -1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
9
מוציאים 1 כף עלי טימין מהגבעולים, קוצצים אותם ומפזרים על ההודו. צולים את ההודו במשך 2 1/2 עד 3 שעות, עד שמדחום קריאה מיידית המונח במרכז השד רושם 160 מעלות צלזיוס. אם אתה רוצה שהעור יהיה פריך, אל תביס את ההודו בכלל! בערך באמצע הדרך, כאשר השד חום זהוב, מכסים את השד באופן רופף בנייר אלומיניום כדי למנוע את שריפת העור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועותחזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
10
מוציאים מהתנור, מכסים היטב בנייר אלומיניום ומניחים לנוח 15 עד 20 דקות. לגלף ולהגיש עם מיצי המחבת.
ציוד שתשתמש בו
חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועותחזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה