חג המולד טורקיה עם קלמנטיין וחמאה מפרץ
חג המולד טורקיה עם קלמנטיין & מפרץ חמאה לוקח על 4 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 778 קלוריות, 97 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 24 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי טימין, שרי מעוז, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. תאריך, שקדים וקלמנטינה חג המולד Stollen, ארוחת חג המולד: מייפל סוכר וג'ינג'ר צלוי חזיר עם רוטב חמוציות רימון קלמנטינה, ו קלמנטינה-הודו מלוח עם רוטב רדאיי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
עד יומיים לפני כן, מלח את ההודו. אם יש לך מטחנת תבלינים או minichopper, עצה בכל החומרים לתערובת מלח לטחון לעשות מלח רטוב. אם אתה משתמש בעלי ומרגמה, לטחון את עשבי תיבול ופלפל יחד, ולאחר מכן להוסיף את המלח ואת גרידה כתומה, לטחון היטב שוב. תניח בצד. בזהירות לשטוף את טורקיה ולייבש טפיחה עם נייר מטבח. לשבת את טורקיה בדיל הקלייה שלה ולהשתמש בתערובת מלח לתבל את טורקיה בנדיבות בכל רחבי.
שים את חזה ההודו למעלה בפח, לכסות עם סרט נצמד ולהשאיר במקרר עד 2 ימים. (זה יכול להיעשות יום לפני אבל ככל שאתה משאיר אותו, יותר את הטעם של לשפשף מלח יהיה לחדור את הציפור.)
כדי להפוך את החמאה קלמנטיין & מפרץ, מחית את כל החומרים יחד בקערה עם כמה תיבול ולהניח בצד. יכול להתבצע 2 ימים קדימה או קפוא עד חודש.
הסר את טורקיה מהמקרר 1 hr לפני שאתה רוצה לבשל אותו ולשטוף את כל המלח ממש טוב. לטפוח אותו יבש, לשטוף את הפח קלייה, ואז לשבת את טורקיה בחזרה לפח ולהשאיר בטמפרטורת החדר במשך כ 1 שעה, חשוף.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
לחשב זמן בישול של 40 דקות לכל ק "ג עבור 4kg הראשון של טורקיה, ולאחר מכן 45 דקות עבור כל ק" ג לאחר מכן. לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם רוב החמאה אין צורך העונה. אם לא השתמשת בצוואר עבור רוטב איפור מראש( ראה 'הולך טוב עם'), ולאחר מכן להוסיף את הצוואר על הפח עם הבצל. מכסים את הפח באופן רופף בנייר כסף וצלי לזמן הבישול המחושב. עבור 30 דקות הסופי, להסיר את רדיד, להשרות את טורקיה, לפזר עם הקורנית שמורות גרידה כתומה, ולהגדיל את טמפ התנור 200c/180c מאוורר / גז
(עכשיו זה הזמן פופ ב stuffings ותפוחי אדמה צלויים, אם אתה עושה אותם. כאשר ההודו חום להפליא ומבושל דרך, להסיר מהתנור ולהשאיר לנוח על מגש חם מכוסה רופף בנייר כסף ומגבת תה.
אם הכנת את רוטב האיפור שלנו (ראה 'הולך טוב עם'), אתה יכול להוסיף את מיצי הקלייה לזה. כדי להפוך את הרוטב שלך טרי, לשפוך את רוב השומן אבל להשאיר את המיצים בפח ולשים אותו על אש נמוכה. מערבבים את הקמח למשחה.
יוצקים את השרי ולחש במשך 1 דקות, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה מים 850ml ומבשלים עד שיש לך רוטב עבה הקפד לגרד את הצדדים של הפח כדי לשחרר כל חתיכות. מסננים את הרוטב לסיר ומחממים כדי לשרת את הרוטב כנראה רגיל צריך תיבול נוסף כמו מיצי טורקיה יהיה מלוח מספיק.