קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

חג המולד טורקיה עם קלמנטיין וחמאה מפרץ

חג המולד טורקיה עם קלמנטיין וחמאה מפרץ
חג המולד טורקיה עם קלמנטיין & מפרץ חמאה לוקח על 4 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 778 קלוריות, 97 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 24 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי טימין, שרי מעוז, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. תאריך, שקדים וקלמנטינה חג המולד Stollen, ארוחת חג המולד: מייפל סוכר וג'ינג'ר צלוי חזיר עם רוטב חמוציות רימון קלמנטינה, ו קלמנטינה-הודו מלוח עם רוטב רדאיי דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
עד יומיים לפני כן, מלח את ההודו. אם יש לך מטחנת תבלינים או minichopper, עצה בכל החומרים לתערובת מלח לטחון לעשות מלח רטוב. אם אתה משתמש בעלי ומרגמה, לטחון את עשבי תיבול ופלפל יחד, ולאחר מכן להוסיף את המלח ואת גרידה כתומה, לטחון היטב שוב. תניח בצד. בזהירות לשטוף את טורקיה ולייבש טפיחה עם נייר מטבח. לשבת את טורקיה בדיל הקלייה שלה ולהשתמש בתערובת מלח לתבל את טורקיה בנדיבות בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
שים את חזה ההודו למעלה בפח, לכסות עם סרט נצמד ולהשאיר במקרר עד 2 ימים. (זה יכול להיעשות יום לפני אבל ככל שאתה משאיר אותו, יותר את הטעם של לשפשף מלח יהיה לחדור את הציפור.)
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
כדי להפוך את החמאה קלמנטיין & מפרץ, מחית את כל החומרים יחד בקערה עם כמה תיבול ולהניח בצד. יכול להתבצע 2 ימים קדימה או קפוא עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
4
הסר את טורקיה מהמקרר 1 hr לפני שאתה רוצה לבשל אותו ולשטוף את כל המלח ממש טוב. לטפוח אותו יבש, לשטוף את הפח קלייה, ואז לשבת את טורקיה בחזרה לפח ולהשאיר בטמפרטורת החדר במשך כ 1 שעה, חשוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
5
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
6
לחשב זמן בישול של 40 דקות לכל ק "ג עבור 4kg הראשון של טורקיה, ולאחר מכן 45 דקות עבור כל ק" ג לאחר מכן. לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם רוב החמאה אין צורך העונה. אם לא השתמשת בצוואר עבור רוטב איפור מראש( ראה 'הולך טוב עם'), ולאחר מכן להוסיף את הצוואר על הפח עם הבצל. מכסים את הפח באופן רופף בנייר כסף וצלי לזמן הבישול המחושב. עבור 30 דקות הסופי, להסיר את רדיד, להשרות את טורקיה, לפזר עם הקורנית שמורות גרידה כתומה, ולהגדיל את טמפ התנור 200c/180c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועותחזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
7
(עכשיו זה הזמן פופ ב stuffings ותפוחי אדמה צלויים, אם אתה עושה אותם. כאשר ההודו חום להפליא ומבושל דרך, להסיר מהתנור ולהשאיר לנוח על מגש חם מכוסה רופף בנייר כסף ומגבת תה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועותחזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
8
אם הכנת את רוטב האיפור שלנו (ראה 'הולך טוב עם'), אתה יכול להוסיף את מיצי הקלייה לזה. כדי להפוך את הרוטב שלך טרי, לשפוך את רוב השומן אבל להשאיר את המיצים בפח ולשים אותו על אש נמוכה. מערבבים את הקמח למשחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
9
יוצקים את השרי ולחש במשך 1 דקות, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה מים 850ml ומבשלים עד שיש לך רוטב עבה הקפד לגרד את הצדדים של הפח כדי לשחרר כל חתיכות. מסננים את הרוטב לסיר ומחממים כדי לשרת את הרוטב כנראה רגיל צריך תיבול נוסף כמו מיצי טורקיה יהיה מלוח מספיק.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף