אם יש לך בערך שעה ו-15 דקות לבלות במטבח, Easter Ham עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן וללא חלב לנסות. מתאים ל-20 מנות. מנה עיקרית זו מכילה 748 קלוריות , 49 גרם חלבון ו -39 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. חג הפסחא יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, בשר חזיר, טבעות אננס במיץ ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 46% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שינקן פסחא , שינקן פסחא , וחזיר פסחא מזוגג .
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
נקדו בשר חזיר על ידי ביצוע חיתוכים אלכסוניים עמוקים בעומק של 1/2 אינץ', יצירת דפוס יהלום; להעביר בשר חזיר לתבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
3
מערבבים סוכר חום עם חרדל צהוב מספיק כדי ליצור רוטב חלק וניתן לשפוך.
מרכיבים שתצטרך
חרדל צהוב
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
יוצקים מיץ אננס שמור על חזיר, ואחריו הדבש.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
חרדל מוכן, אופציונלי
5
יוצקים את תערובת הסוכר החום על הדבש ומסדרים טבעות אננס בצורה דקורטיבית על גבי חזיר. אבטח טבעות אננס עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננס
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שתבנית יהלומים על בשר נקניק נפתחת, 1 עד 1 1/2 שעה. לטפטף חזיר כל 15 דקות עם נטיפי מחבת.
פינו נואר, ריזלינג ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור שינקן הפסחא. לריזלינג ולשנין בלאן יש מגע של מתיקות המשלימה את הטעמים המתוקים והמלוחים של חזיר. אם אתה מעדיף אדום, אדום בהיר כמו פינו נואר יתאים. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.