טביעות אצבעות של פאי פקאן
פאי פקאן עם טביעות אצבעות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוחים שלכם. תמורת 5 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-54 מנות. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון צמחוני זה, המכיל חלבון אובו ומעט חלבון, מכיל 44 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -1 גרם שומן למנה. רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . לכו לחנות וקנו פקאנים, קמח, סוכר ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -40 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. זהו מתכון זול לחובבי אוכל דרומי. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מעולה של 0% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את טביעות האגודל של חמוציות ללא ביצים , את פאי פקאן ללא גלוטן וללא מוצרי חלב , ואתפאי פקאן של ג'אנט סנט רג'יס עם פקאנים מזוגגים בדבש .
הוראות
בקערה גדולה, הקציפו חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. הוסיפו חלמוני ביצים וסירופ תירס. הוסיפו בהדרגה את הקמח. הכניסו למקרר, מכוסה, 30 דקות או עד שהתערובת יציבה מספיק לגלגול.
למילוי, בסיר קטן, ערבבו סוכר, חמאה וסירופ תירס. הביאו לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם.
הסירו מהאש; ערבבו פנימה את הפקאנים.
מוציאים מהתבנית; מקררים ל-30 דקות או עד שהתערובת קרה.
מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס. יוצרים כדורים מהבצק בקוטר 2.5 ס"מ; מניחים במרחק של 5 ס"מ זה מזה על תבניות אפייה מרופדות בנייר אפייה. בקערה קטנה, טורפים את חלבוני הביצה; מורחים מעל את החלק העליון.
מוציאים מהתנור. בעזרת ידית של כף עץ, לחצו בעדינות על שקע במרכז כל עוגייה. ממלאים כל עוגייה בחצי כפית תערובת פקאנים.
אופים 4-5 דקות נוספות או עד שהשוליים משחימים בהירים.
מצננים על התבניות 5 דקות.