קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות54
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג ההודיה
מגזין

טביעות אצבעות של פאי פקאן

טביעות אצבעות של פאי פקאן
פאי פקאן עם טביעות אצבעות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוחים שלכם. תמורת 5 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-54 מנות. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון צמחוני זה, המכיל חלבון אובו ומעט חלבון, מכיל 44 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -1 גרם שומן למנה. רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . לכו לחנות וקנו פקאנים, קמח, סוכר ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -40 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. זהו מתכון זול לחובבי אוכל דרומי. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מעולה של 0% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את טביעות האגודל של חמוציות ללא ביצים , את פאי פקאן ללא גלוטן וללא מוצרי חלב , ואתפאי פקאן של ג'אנט סנט רג'יס עם פקאנים מזוגגים בדבש .

הוראות

1
בקערה גדולה, הקציפו חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. הוסיפו חלמוני ביצים וסירופ תירס. הוסיפו בהדרגה את הקמח. הכניסו למקרר, מכוסה, 30 דקות או עד שהתערובת יציבה מספיק לגלגול.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
למילוי, בסיר קטן, ערבבו סוכר, חמאה וסירופ תירס. הביאו לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
הסירו מהאש; ערבבו פנימה את הפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
4
מוציאים מהתבנית; מקררים ל-30 דקות או עד שהתערובת קרה.
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס. יוצרים כדורים מהבצק בקוטר 2.5 ס"מ; מניחים במרחק של 5 ס"מ זה מזה על תבניות אפייה מרופדות בנייר אפייה. בקערה קטנה, טורפים את חלבוני הביצה; מורחים מעל את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
אופים 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מוציאים מהתנור. בעזרת ידית של כף עץ, לחצו בעדינות על שקע במרכז כל עוגייה. ממלאים כל עוגייה בחצי כפית תערובת פקאנים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
אופים 4-5 דקות נוספות או עד שהשוליים משחימים בהירים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
מצננים על התבניות 5 דקות.
10
מוציאים לרשתות צינון.