טבעת שוקולד גרמנית היא מתכון אירופאי המגיש 24 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -5 גרם חלבון , 14 גרם שומן , וסך של 260 קלוריות . תמורת 31 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמתכון ראשוני במחיר סביר מאוד. 235 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מתכון זה מטעם הבית דורש סוכר, חלב, קוקוס וקוקוס. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -50 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כפיתי של 43% , וזה טוב. מתכונים דומים: משקה שוקולד גרמני עם שוקולד בריא Xocai , ציפוי לעוגת שוקולד גרמנית ועוגת שוקולד לבן גרמנית .
הוראות
1
בקערה קטנה, ערבבו כוס אחת של קוקוס, ¾ כוס שוקולד צ'יפס, פקאנים וביצה אחת; הניחו בצד. בקערה גדולה, ערבבו כוס אחת של קמח, סוכר, מלח ושמרים. בסיר קטן, חממו חלב ו-4 כפות חמאה ל-120-130 מעלות; הוסיפו לתערובת הקמח, תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשה
זילוף בצורת לב
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
יכול ציפוי קוקוס-פקאן
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את הביצים הנותרות ואת כמות הקמח הנותרת שנותר עד לקבלת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולה
3
העבירו את הבצק על משטח מקומח קלות. לשו עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים; מתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
לדחוף את הבצק; להפוך אותו על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוף
6
רדדו את הבצק למלבן בגודל 45 x 25 ס"מ. המיסו את החמאה הנותרת ומרחו על הבצק; מורחים בתערובת השוקולד ששמרנו.
מניחים על תבנית אפייה משומנת כשצד התפר כלפי מטה. מהדקים את הקצוות יחד ליצירת טבעת.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
9
בעזרת מספריים, גזרו מהקצה החיצוני עד שני שלישים מהדרך לכיוון מרכז הטבעת במרווחים של 2.5 ס"מ. הפרידו מעט את הרצועות; סובבו כדי לאפשר למילוי לחשוף. כסו והניחו לתפוח עד להכפלת הנפח, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
10
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
מפזרים את שארית השוקולד צ'יפס; נותנים לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשה
12
פזרו את הצ'יפס המומס; פזרו את שארית הקוקוס. הוציאו בזהירות מהתבנית והניחו על רשת צינון כדי להתקרר.