אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לקופסת המתכונים שלך, טלה עם זיתים: Agnello alle Olive עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. , מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 606 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -40 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם מיץ מלימון, כנפי עוף, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים:פסטה עם רוטב זית שחור: Stringozzi Alle Olive , שוקי טלה עם ארטישוק וזיתים: Stinci di Agnelli con Carciofi e Olive , וצלעות טלה בגריל (agnello A Scottadito) .
מחממים את שמן הזית על אש גבוהה בתנור הולנדי ומוסיפים את הבשר שיצרוב מכל הצדדים. מתבלים את הבשר במלח ופלפל, מרטיבים במיץ הלימון ו-1/2 כוס ציר. מכסים ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מגישים פרוסות עם מיצי המחבת שמזלפים מעל ושאר הזיתים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלה
5
מפזרים את שארית האורגנו על כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6
בסיר גדול וכבד תחתית מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים הכל, תוך ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
8
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
9
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגרי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לעקור את פיסות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים על רתיחה נמוכה עד לצמצום בחצי, כשעתיים, מדי פעם מורידים עודפי שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
קורט נדיב של גאראם מסאלה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
10
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים בעזרת תחתית מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים ציר במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.