קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

טלה עם זיתים: Agnello alle Olive

טלה עם זיתים: Agnello alle Olive
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לקופסת המתכונים שלך, טלה עם זיתים: Agnello alle Olive עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. , מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 606 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -40 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם מיץ מלימון, כנפי עוף, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים:פסטה עם רוטב זית שחור: Stringozzi Alle Olive , שוקי טלה עם ארטישוק וזיתים: Stinci di Agnelli con Carciofi e Olive , וצלעות טלה בגריל (agnello A Scottadito) .

הוראות

1
אבק את הבשר בקמח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מחממים את שמן הזית על אש גבוהה בתנור הולנדי ומוסיפים את הבשר שיצרוב מכל הצדדים. מתבלים את הבשר במלח ופלפל, מרטיבים במיץ הלימון ו-1/2 כוס ציר. מכסים ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
מוסיפים את הזיתים המגולענים, מחצית מהאורגנו, פתיתי הצ'ילי והציר הנותר. מכסים ומבשלים עוד שעה וחצי עד שהבשר רך במזלג.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מגישים פרוסות עם מיצי המחבת שמזלפים מעל ושאר הזיתים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
5
מפזרים את שארית האורגנו על כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6
בסיר גדול וכבד תחתית מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים הכל, תוך ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
8
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
9
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגרי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לעקור את פיסות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים על רתיחה נמוכה עד לצמצום בחצי, כשעתיים, מדי פעם מורידים עודפי שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עצם הודו וצווארעצם הודו וצוואר
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
10
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים בעזרת תחתית מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים ציר במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת