ירכי עוף בהפתעה
"ירכי עוף בהפתעה" היא מנה עיקרית ללא גלוטן . מנה אחת במנה זו מכילה כ -47 גרם חלבון , 26 גרם שומן , וסה"כ 479 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-8 מנות. תמורת 2.98 דולר למנה , מתכון זה מכסה 26% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פטריות, פלפל טחון, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק מעטים הכינו את המתכון הזה, ו-6 יגידו שהוא מושלם. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה . הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי של 68% , וזה ציון מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את "פודינג לחם שוקולד עם אגסים בהפתעה ", "הפתעה" האולטימטיבית עם עוגיות אוראו ושוקולד צ'יפס , ואת "הפתעה מרירה" .
הוראות
מחממים את התנור מראש ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הדלעת, החצילים, הפטריות, הבצל והשום. מטגנים ומערבבים כ-5 דקות, עד להשחמה קלה.
מעבירים לתבנית אפייה בגודל 23x33 ס"מ.
בקערה בינונית, ערבבו יחד את המרק המרוכז, ציר העוף, מלח השום והפלפל.
יוצקים חצי מהתערובת הזו על הירקות.
מניחים את ירכי העוף מעל הירקות ומפזרים גבינה שוויצרית.
יוצקים את שאר המרק מעל הכל.
אופים ללא מכסה במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהעוף מבושל לחלוטין והנוזלים צלולים.