קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

כיכרות בשר איטלקיות

כיכרות בשר איטלקיות
כיכרות בשר איטלקיות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנות עיקריות. מתכון זה מספיק ל-10 מנות . מנה אחת מכילה 319 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . מתכון זה מטעם הבית דורש בצל, חלב, קטשופ ובשר חזיר טחון. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה . עם ציון כפית של 44% , מנה זו טובה. נסו את רביולי אפוי ורוטב בשר , עלי סלק ותירס טרי בצ'ילי בשר אדום לוהט , וקציצות בשר גרמניות פריקדלן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, ערבבו את הביצים, פירורי הלחם, החלב, 1/2 כוס גבינה, בצל, רוטב ווסטרשייר, מלח שום ו-1/2 כפית תיבול איטלקי. פזרו את תערובת הבשר מעל וערבבו היטב. צרו 10 כיכרות לחם אישיות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים על רשת בתבנית אפייה גדולה ורדודה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מורחים קטשופ על הכיכרות; מפזרים את הגבינה הנותרת ואת התיבול האיטלקי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
4
אופים, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 45-55 דקות עד שמדחום מראה 71 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה