כיכרות פרג
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכוני מתאבנים, אז נסו כיכרות פרג. מתכון זה מספיק ל-32 מנות. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון צמחוני זה המבוסס על חלבון ואבוקו מכיל 262 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. תמורת $1.04 למנה , מתכון זה מכסה 13% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מטעם הבית דורש קמח, חמאה, מלית פרג וביצים. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך בערך 55 דקות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 50% , וזה ציון מוצק. נסו את כיכר צ'יה ופרג עם אוכמניות - ללא גלוטן וללא מוצרי חלב , לחם פרג אשכוליות , ומאפי פרג בשכבות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, ממיסים שמרים במים חמימים. בקערה גדולה, מקרימים חמאה וסוכר.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, תוך כדי טריפה טובה לאחר כל הוספה.
מוסיפים קליפת לימון ומלח. מערבבים פנימה את תערובת השמרים. מוסיפים קמח בהדרגה; מקציפים במהירות בינונית במשך 3 דקות (הבצק יהיה דביק). אין ללוש.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעתיים לפחות.
מניחים אגרוף בצק. הופכים על משטח מקומח קלות; מחלקים לארבעה חלקים.
מרדדים כל אחד למלבן בגודל 30 x 20 ס"מ.
מורחים את מילוי הפרג מעל כל אחד עד למרחק של 1/2 אינץ' מהקצוות.
מגלגלים באופן רופף, בסגנון ג'לי רול, מתחילים מהצד הארוך; צובטים את התפר לאיטום ותוחמים את הקצוות מתחת.
מניחים, כשצד התפרים כלפי מטה, על שתי תבניות אפייה משומנות.
בעזרת סכין חדה, צרו חמישה עד שישה חתכים אלכסוניים עמוקים בחלק העליון של כל כיכר. כסו והניחו לתפוח עד להכפלת הנפח, כ-30 דקות.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות ומניחים על רשתות צינון. מצננים במשך 20 דקות; מפזרים סוכר לפי הטעם.