כרוב ניצנים קלוי של צמחונים מזדמנים, דלעת סקווש, ותפוח עם אגוזי מלך מסוכרים
כרוב ניצנים קלוי של צמחונים מזדמנים, דלעת סקווש, ותפוח עם אגוזי מלך מסוכרים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 1318 קלוריות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חצאי אגוז, שאלוט, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: דלורית בלסמית צלויה וכרוב ניצנים, כרוב ניצנים צלוי ודלעת חמאה עם בייקון, ו דלורית צלויה, כרוב ניצנים ובצל.
הוראות
1
עבור כרוב ניצנים: מחממים התנור ל 375 ° F. בתבנית אפייה גדולה, רדודה, לזרוק את כרוב ניצנים, דלעת סקווש, תפוחים, ושאלות עם שמן זית ועלים מרווה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
אופים ללא ערבוב עד הירקות והתפוחים הם מקומטים, מעט חום, ואת הקצוות של הסקווש מתחילים פריך, 45 דקות עד 1 שעה. בינתיים, להכין את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים סיר טיגון עמוק או צלחת צדדית גבוהה על חום גבוה, ולהוסיף שמן ירקות או קנולה לבוא לא קרוב יותר מ 3 אינץ ' מהחלק העליון של הסיר; כאשר אגוזי מלך מתווספים, השמן יהיה בועה לעלות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזיר
2
חום עד 191°. אם באמצעות סיר, להפחית את החום נמוך מאוד להחזיק את הטמפרטורה.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
בסיר בינוני מעל חום גבוה, להביא 4 כוסות מים לרתיחה.
מורחים שטוח על תבנית אפייה ומאפשרים להתייבש במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
יש תבנית אפייה מרופדת במגבות נייר בקרבת מקום. אשר כי הטמפרטורה של השמן הוא 191°, התאמת לפי הצורך. עבודה בקבוצות במידת הצורך, מוסיפים את האגוזים ומערבבים פעם או פעמיים. מטגנים עד חום-ענבר, כ -30 שניות. באמצעות רחפן תיל או כפית מחוררת חסינת חום, להסיר מן השמן ולהעביר מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
Skimmer
8
מפזרים קלות עם מלח ולאפשר להתקרר במשך 5 דקות לפני הטיפול. ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מלח, לציפוי זכוכית
1
הסר את הירקות מהתנור, טפטוף עם סירופ מייפל, ומפזרים 2 עד 3 כפות של חתיכות אגוז חצוי או מתפורר בערך.