קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

כריך חזה יהודי עם מוצרלה מעושנת וסלט כרוב אדום

כריך חזה יהודי עם מוצרלה מעושנת וסלט כרוב אדום
כריך חזה יהודי עם מוצרלן מעושן וסלט כרוב אדום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 118 גרם חלבון, 83 גרם שומן, ובסך הכל 1564 קלוריות. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מאוכלרשת דורשת עלי דפנה, סוכר, מלח כשר ופלפל גרוס גס וגזר. 191 אדם התרשמו מתכון זה. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל יהודי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 55 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 95%. נסו כריך חזה יהודי עם מוצרלן מעושן וסלט כרוב אדום, טאקו בריסק עם כרוב אדום, ו חזה יהודי (חמוץ מתוק) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מפזרים את החזה בנדיבות משני הצדדים עם 1 כף מלח ומעט פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מניחים תנור הולנדי גדול או סיר על בסיס כבד על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מוסיפים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
6
מוסיפים את החזה וצורבים מכל הצדדים עד להזהבה עמוקה, 10 עד 12 דקות.
7
מוציאים את החזה ומניחים בצד.
8
מוסיפים את השום, הסלרי, הגזר והבצל ומבשלים עד להשחמה, כ -5 דקות. מתפיחים את הסיר עם היין ומניחים להתבשל, בערך 1 דקה. לאחר מכן, השתמש בכף עץ כדי לגרד את תחתית הסיר. לאחר מכן מוסיפים את הציר, הרוזמרין, עלי הדפנה והטימין.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
מוסיפים את החזה חזרה לסיר עם השומן כלפי מעלה, מכסים וצולים בתנור עד שהחזה רך במזלג, כ -3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
מעבירים את החזה לקרש חיתוך ונותנים לו לנוח, בערך 15 דקות. מסננים את הירקות ומרחיקים מעט מעודפי השומן ושומרים את הג ' וס. פורסים את החזה דק על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
מקציפים את המיונז והחרדל עד לקבלת תערובת אחידה בקערה קטנה. מרחים את החלק העליון של הלחמניות בתערובת המיונז בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מניחים את המוצרלה בתחתית הלחמניות, עורמים גבוה עם החזה ומצקת את הג ' וס מעל. למעלה עם סלט הכרוב האדום.
מרכיבים שתצטרך
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
13
הקציפו את מיץ הלימון, החומץ והסוכר בקערה בינונית. תוך כדי הקצפה מוסיפים לאט את השמן לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מוסיפים את פלפלי הדובדבן, השאלוט והכרוב. טועמים ומתבלים במלח ופלפל. מכסים את הקערה בניילון ומניחים בצד במקרר עד שמוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

מרכיבים

2גב שומן חזירגב שומן חזיר2kgsבשר בקרבשר בקר4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר1כף. חומץ ביין אדוםגזר, לחתוך לחתיכותגזר, לחתוך לחתיכות2גבעולי סלרי, לחתוך לחתיכותגבעולי סלרי, לחתוך לחתיכות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרוס דק פלפלים צ'ארד דובדבןפרוס דק פלפלים צ'ארד דובדבן4sprigsרוזמרין טרירוזמרין טרי3ציפורןשום, מקולף ומרוסקשום, מקולף ומרוסק4קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון גסמלח כשר ופלפל שחור טחון גס4קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון סחוט טרי (על 1 1/2 לימונים)מיץ לימון סחוט טרי (על 1 1/2 לימונים)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות82 כפות חמאה מומסתמוצרלה מעושנתמוצרלה מעושנת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4לחמניות בצל, חמאה קלוי עד הזהבלחמניות בצל, חמאה קלוי עד הזהב9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 ראש כרוב אדום, פרוס דק (על1/2 ראש כרוב אדום, פרוס דק (על4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1קטןשאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק1גבינת פרמזן מגוררתחרדל אבן-קרקעחרדל אבן-קרקע2קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה3או 4 ענפי טימין טרייםאו 4 ענפי טימין טריים1בצל צהוב, לחתוך לחתיכותבצל צהוב, לחתוך לחתיכות

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז,טמפרנילו וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור חזה. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות את האוסף של יאלומבה סמואל שיראז. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
אוסף של יאלומבה סמואל שיראז
אוסף של יאלומבה סמואל שיראז
ברוסה שיראז מוריש שהוא נגיש, בעל גוף מלא ובשרני. עמוק ומרהר בניחוחות של פירות כהים, תבלינים אדומים, אניס ודובדבנים בשלים, החיך זורם במרקם אחיד לקראת גימור רך.תיהנו עם המבורגרים של בטטה ושעועית שחורה או צלי טלה עם כל הקישוטים.