קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות52
מגזין

כריך חזיר מפורק

כריך חזיר מפורק
כריך חזיר מפורק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -58 גרם חלבון , 37 גרם שומן , וסך של 1006 קלוריות . תמורת 3.41 דולר למנה , מתכון זה מכסה 50% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מנה ל-8 אנשים. 13 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש חרדל מלא, כרוב סבוי, פפריקה ופטרוזיליה שטוחה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -6 שעות ו-50 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 91% . ציון זה מרהיב. נסו את כריך חזיר מפורק עם רוטב מנגו ברביקיו , חזיר מפורק ד"ר פפר , וחזיר מפורק ברביקיו בסגנון צפון קרוליינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הבשר, כשהצד השומן כלפי מעלה, בתבנית צלייה המצוידת במדף צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מניחים במעבד מזון את המלח, הפלפל, הסוכר החום, הפפריקה, עלי הטימין, השום, החומץ והקאיין ומפעילים בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
2 עד 3 גבעולי טימין, עלים בלבד2 עד 3 גבעולי טימין, עלים בלבד
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
הוסיפו שמן זית כתית מעולה עד לקבלת משחה חלקה. שפשפו את כל חלקי הבשר, תוך הקפדה על כניסת המלח לפינות המכסה כדי שהמלח יוכל לחדור לבשר ולמשוך החוצה את הלחות - זה יעזור ליצור קרום מבחוץ לאחר הבישול. כסו את הבשר בניילון נצמד והניחו במרינדה במקרר למשך 3 שעות לפחות או עד לילה שלם.
מרכיבים שתצטרך
ל-6 חזה עוף עם עצם ועורל-6 חזה עוף עם עצם ועור
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
יש להניח לבשר לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני הבישול. יש לחמם תנור מראש ל-160 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
6
צולים את הבשר במשך 3 וחצי שעות, ללא מכסה, עד שהחלק החיצוני מקבל צבע חום-פריך (הוא אמור להיראות כמו מהגוני).
מרכיבים שתצטרך
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
7
יש לתת לבשר לנוח על קרש חיתוך במשך 10 דקות לפני הפריסה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
בזמן שהחזיר מתבשל, הכינו את הקולינריה.
מרכיבים שתצטרך
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
9
מערבבים את החרדל, המיונז, השמנת החמוצה, מיץ הלימון, החומץ והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
10
מערבבים היטב ומוסיפים כרוב סבוי פרוס דק, כרוב סגול, בצל ירוק וגזר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד במקרר עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
כרוב סבויכרוב סבוי
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
2 כפות ועוד כפית חרדל דבש2 כפות ועוד כפית חרדל דבש
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
להגשה, חתכו את לחמניות הבריוש לשניים וערו עליהן פרוסות חזיר. פזרו מעל כף גדולה של סלט כרוב והניחו את החצי העליון של הלחמנייה מעל.
מרכיבים שתצטרך
Brioche BunBrioche Bun
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
מקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2kgsכתף חזיר ללא עצמות (אודותכתף חזיר ללא עצמות (אודות6לחמניות המבורגר בריושלחמניות המבורגר בריוש2carrots, sliced on mandolinecarrots, sliced on mandoline11 כף אורגנו מיובשקאייןקאיין0קבוצותפטרוזיליה שטוחה, לקישוטפטרוזיליה שטוחה, לקישוט4ציפורן2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2בצל ירוק, קצוץבצל ירוק, קצוץ1לימון, juicedלימון, juiced42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד8שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי330דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר חום בהירסוכר חום בהיר2241 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה27דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1עץpurple cabbage, finely slicedpurple cabbage, finely sliced601 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1עץsavoy cabbage finely slicedsavoy cabbage finely sliced581 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות2חתיכות טופי הית' בר1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות2sprigsקורנית, עלים בלבדקורנית, עלים בלבד11 כף אורגנו מיובשחרדל מלאחרדל מלא