כרעי עוף של רוזמרין-שום אפויות פריכות
רגלי עוף רוזמרין-שום אפויות פריכות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 59 גרם חלבון , 62 גרם שומן ובסך הכל 1133 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. תמורת $1.6 למנה , מתכון זה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שוקי עוף, שום, חלב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 90% , וזה נהדר. מתכונים דומים: מרק שעועית לבנה ושום עם תרד וטוסט פרושוטו פריך ורוזמרין-שום , שוקי עוף אפויים ברביקיו ורגלי ברווז בצלייה איטית .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. הכניסו מגש דפים לתנור לחימום מראש.
שוטפים וקוצצים את שוקי העוף מכל עודפי שומן.
מערבבים את השום, הרוזמרין והפנקו יחד בכלי רדוד עם שוליים ומתבלים היטב במלח ופלפל. לסירוגין, כותשים את השום והרוזמרין עם מעט שמן זית ומלח במכתש ועלי.
פורצים את הביצים לכלי דומה, מוסיפים את החלב ומקציפים לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. בכלי אחר מוסיפים את הקמח ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
קח את שוקי העוף ו-1 בכל פעם, טחון פנימה את הקמח, לאחר מכן שוטף את הביצים ולאחר מכן מצפים היטב בפירורי לחם פנקו רוזמרין-שום.
הניחו את שוקי העוף על מגש מרופד בנייר אפייה, תוך כדי עבודה. מקררים את הרגליים כ-15 עד 20 דקות להתייצבות הלחם.
מוציאים את מגש הסדין החם מהתנור ומזלפים כמות טובה של שמן זית. מסדרים את שוקי העוף בזהירות על המגש, מרווחים אותם בצורה שווה (העוף ירתח כשמוסיפים אותם לשמן החם). צולים עד שכרעי העוף זהובים ופריכים, כ-35 עד 40 דקות
מוציאים את העוף מהתנור לצלחת הגשה. מתבלים במלח ומגישים עם פלחי לימון.