לזניה מקסיקנית עשויה להיות בדיוק המתכון הים תיכוני שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 1179 קלוריות , 73 גרם חלבון ו -63 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-4 סועדים. תמורת 4 דולר למנה , מתכון זה מכסה 50% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. הוא מתאים ביותר כמנה עיקרית, ומוכן תוך כ -30 דקות . גשו לחנות וקנו חזה עוף טחון, כמון טחון, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 8460 איש התרשמו ממתכון זה. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 98% , וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: לזניה מקסיקנית עם עוף ושעועית שחורה , לזניה מקסיקנית ללא עגבניות , ולזניה דלעת וקישוא - ללא גלוטן, טבעוני .
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור מראש ל-425 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
3
מחממים מראש מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מוסיפים 2 כפות שמן זית כתית מעולה - פעמיים מסביב למחבת.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
מוסיפים את העוף ומתבלים באבקת צ'ילי, כמון ובצל אדום. משחימים את הבשר, 5 דקות.
הוסיפו רוטב טאקו או עגבניות מבושלות או צלויות באש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות צלויות אש
רוטב טאקו
7
מוסיפים שעועית שחורה ותירס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
8
חממו את התערובת במשך 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן תבלו במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)
9
מצפים תבנית אפייה רדודה בשמן זית כתית מעולה שנותר, ככף שמן אחת.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
10
חותכים את הטורטיות לחצי או לרבעים כדי שיהיה קל לשלב אותן. בונים את הלזניה בשכבות של בשר ושעועית, אחר כך טורטיות, ואז גבינה. חוזרים על הפעולה: בשר, טורטיה, גבינה שוב.