לזניה מקסיקנית
לזניה מקסיקנית עשויה להיות בדיוק המתכון הים תיכוני שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 1179 קלוריות , 73 גרם חלבון ו -63 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-4 סועדים. תמורת 4 דולר למנה , מתכון זה מכסה 50% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. הוא מתאים ביותר כמנה עיקרית, ומוכן תוך כ -30 דקות . גשו לחנות וקנו חזה עוף טחון, כמון טחון, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 8460 איש התרשמו ממתכון זה. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 98% , וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: לזניה מקסיקנית עם עוף ושעועית שחורה , לזניה מקסיקנית ללא עגבניות , ולזניה דלעת וקישוא - ללא גלוטן, טבעוני .
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור מראש ל-425 מעלות פרנהייט.
מחממים מראש מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים 2 כפות שמן זית כתית מעולה - פעמיים מסביב למחבת.
מוסיפים את העוף ומתבלים באבקת צ'ילי, כמון ובצל אדום. משחימים את הבשר, 5 דקות.
הוסיפו רוטב טאקו או עגבניות מבושלות או צלויות באש.
מוסיפים שעועית שחורה ותירס.
חממו את התערובת במשך 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן תבלו במלח לפי הטעם.
מצפים תבנית אפייה רדודה בשמן זית כתית מעולה שנותר, ככף שמן אחת.
חותכים את הטורטיות לחצי או לרבעים כדי שיהיה קל לשלב אותן. בונים את הלזניה בשכבות של בשר ושעועית, אחר כך טורטיות, ואז גבינה. חוזרים על הפעולה: בשר, טורטיה, גבינה שוב.
אופים את הלזניה 12 עד 15 דקות עד שהגבינה משחימה ומבעבעת. מפזרים מעל את הבצל הירוק ומגישים.