קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

לזניה מרדי גרא: Lasagne di Carnevale

לזניה מרדי גרא: Lasagne di Carnevale
לזניה של מרדי גרא: לזניה די קרנבל עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנות עיקריות. מנה אחת מכילה 539 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -37 גרם שומן . תמורת 3.18 דולר למנה , מתכון זה מכסה 26% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש חזה בקר, פטרוזיליה שטוחה, מוצרלה ופרושוטו קוטו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך כשעה ו-40 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 61% . ציון זה מוצק. נסו את קאפקייקס מרדי גרא , אטוף שרימפס מרדי גרא , וטורנדוס רוסיני עם כבד אווז וכמהין (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת בישול בקוטר 25-30 ס"מ, או במחבת הולנדי אובן, חממו 4 כפות שמן זית על להבה גבוהה עד שהוא חם אך לא מעלה עשן. בקערה גדולה, ערבבו את הבשר הטחון, הביצה, הפטרוזיליה, פירורי הלחם, המלח והפלפל לפי הטעם, ו-2 כפות גבינת פרמז'ן-רג'יאנו מגוררת. בעזרת כף עץ, ערבבו עד לקבלת תערובת אחידה. בעזרת הידיים, עצבו את תערובת הבשר לקציצות קטנות, כל אחת מעט גדולה יותר מכדור גולף. המשיכו להכין את הקציצות עד שכל התערובת תשתמשו בה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם1/2 כוס פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
עגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנותעגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנות
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2
מוסיפים את כדורי הבשר למחבת ומטגנים עד שהכדורים משחימים מכל הצדדים, כ-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
מוסיפים את רוטב העגבניות ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מביאים את התערובת לרתיחה ואז מנמיכים את האש לרתיחה נמוכה. מכסים ומבשלים על אש קטנה עד שהבשר רך, כ-45 דקות. במהלך זמן זה, המחבת תתחיל להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
מוסיפים את ציר הבקר בהדרגה לפי הצורך כדי לשמור על לחות המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
5
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה גולמית והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
6
מרדדים את הפסטה לעובי הדק ביותר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
חותכים את היריעה שנוצרה ל-4 ריבועים שווים בגודלם, כל אחד בגודל של כ-10 ס"מ. מניחים בזהירות את הריבועים למים הרותחים ומבשלים עד שהם רכים אך אל דנטה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
8
סננו והניחו בעדינות בצד.
9
הוציאו את הסיר או את התנור ההולנדי מהאש.
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
10
מוציאים את הבשר המבושל ומניחים בצד עד שיתקרר מספיק כדי שניתן יהיה לטפל בו.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
מחממים את התנור מראש ל-350 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
12
בעזרת כפית שמן הזית הנותרת, משמנים קלות תבנית לזניה בקוטר 20 ס"מ. מכסים את תחתית התבנית ב-2 דפי לזניה מבושלים. מכסים במחצית מכמות המוצרלה הקצוצה, לאחר מכן במחצית מכמות הפרוסצ'וטו, ולאחר מכן במחצית מכמות הקציצות עם מעט רוטב.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה מבושלותאטריות לזניה מבושלות
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרושוטופרושוטו
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
13
מפזרים חצי מכמות הפרמזן הנותרת. חוזרים על תהליך השכבות עם שאר המרכיבים. בסופו של דבר תתקבל פרמזן מעל.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
14
הוסף עוד אם תרצה.
15
מכניסים לתנור ואפים עד שהלזניה מתחממת לחלוטין והפרמז'נו שחום ומבעבע, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
16
בסיר בנפח 3 ליטר, חממו את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
17
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהם רכים וזהובים קלות, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
18
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים עוד 5 דקות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
19
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב תכוף. מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה במשך 30 דקות עד לקבלת סמיכות של דגני בוקר חמים. מתבלים במלח ומגישים. הרוטב מחזיק מעמד שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)

מרכיבים

227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר בקר, אדמהבשר בקר, אדמה2401 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר541 לב מפאלדי טרי אם אפשר400 גרם טופו יציב, מועכים אותו400 גרם טופו יציב, מועכים אותו2kgsקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורותקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורות11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, מגורד דקגזר, מגורד דק1כף. חומץ ביין אדוםתותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים1גיליוןrecipe egg pasta, rolled out to 1 sheet (see attached)recipe egg pasta, rolled out to 1 sheet (see attached)15דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטרוזיליה קצוצה דקפטרוזיליה קצוצה דק113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מוצרלה טרייה, חתוכה לקוביות 1/4 אינץמוצרלה טרייה, חתוכה לקוביות 1/4 אינץ3קרום: פירורי קרקר גרהםקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשיםקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשים4שיני שום, קלופים ופרוסים דקשיני שום, קלופים ופרוסים דק541 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1 כפיתשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1 כפית1בצל ספרדי, 1/4 אינץ ' קוביותבצל ספרדי, 1/4 אינץ ' קוביות50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.freshly grated Parmigiano-Reggiano, plus more to tastefreshly grated Parmigiano-Reggiano, plus more to taste113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.prosciutto cotto, לחתוך לקוביות 1/4 אינץprosciutto cotto, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ6שרימפס וורידיםמלחמלח6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי