אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכונים למנות עיקריות, אז נסו מוצרלה אן קרוזאן. מתכון זה מכין 4 מנות עם 436 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -23 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.87 דולר למנה , מתכון זה מכסה 24% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על ידי 4 חובבי אוכל וטבחים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא אובו . לכו לחנות וקנו מוצרלה, שום, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כשעה ו-5 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 63% , וזה ציון מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים: לחם שום אומנותי עם מוצרלה , פניני אבוקדו-עגבנייה ומוצרלה , ופאניני/כריכים אבוקדו-עגבנייה ומוצרלה .
הוראות
1
חותכים את המוצרלה לפרוסות בעובי של 6 מ"מ מספיק כדי לכסות 2 פרוסות לחם. שומרים את המוצרלה הנותרת לשימוש נוסף. מפזרים מעל הגבינה את 2 פרוסות הלחם הנותרות, ליצירת 2 כריכים, ולוחצים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה
2
בקערה, טורפים יחד את הביצים, השום והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
מניחים את פירורי הלחם על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, יוצקים את השמן עד לעומק של 6 מ"מ. כשהשמן חם, טבלו כל כריך בתערובת הביצים, הוסיפו את פירורי הלחם וטגנו, תוך כדי הפיכה פעם אחת, עד שהגבינה פריכה והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
רצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזה
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
חותכים כל כריך לחצי ומגישים, כשהוא עדיין חם, עם רוטב המרינרה בצד לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
6
מחממים את השמן בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים את השום ומבשלים, תוך ערבוב, עד שיתרכך ריח.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
8
מוסיפים את העגבניות והסוכר ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
9
הסירו את הרוטב מהאש וערבבו פנימה את הבזיליקום והפטרוזיליה.