קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

מוצרלה וקארוצה

מוצרלה וקארוצה
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכונים למנות עיקריות, אז נסו מוצרלה אן קרוזאן. מתכון זה מכין 4 מנות עם 436 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -23 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.87 דולר למנה , מתכון זה מכסה 24% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על ידי 4 חובבי אוכל וטבחים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא אובו . לכו לחנות וקנו מוצרלה, שום, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כשעה ו-5 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 63% , וזה ציון מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים: לחם שום אומנותי עם מוצרלה , פניני אבוקדו-עגבנייה ומוצרלה , ופאניני/כריכים אבוקדו-עגבנייה ומוצרלה .

הוראות

1
חותכים את המוצרלה לפרוסות בעובי של 6 מ"מ מספיק כדי לכסות 2 פרוסות לחם. שומרים את המוצרלה הנותרת לשימוש נוסף. מפזרים מעל הגבינה את 2 פרוסות הלחם הנותרות, ליצירת 2 כריכים, ולוחצים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2
בקערה, טורפים יחד את הביצים, השום והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את פירורי הלחם על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
4
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, יוצקים את השמן עד לעומק של 6 מ"מ. כשהשמן חם, טבלו כל כריך בתערובת הביצים, הוסיפו את פירורי הלחם וטגנו, תוך כדי הפיכה פעם אחת, עד שהגבינה פריכה והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
חותכים כל כריך לחצי ומגישים, כשהוא עדיין חם, עם רוטב המרינרה בצד לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
6
מחממים את השמן בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים את השום ומבשלים, תוך ערבוב, עד שיתרכך ריח.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
8
מוסיפים את העגבניות והסוכר ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
הסירו את הרוטב מהאש וערבבו פנימה את הבזיליקום והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק