קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

מוצרלה וקארוצה

מוצרלה וקארוצה
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכונים למנות עיקריות, אז נסו מוצרלה אן קרוזאן. מתכון זה מכין 4 מנות עם 436 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -23 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.87 דולר למנה , מתכון זה מכסה 24% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על ידי 4 חובבי אוכל וטבחים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא אובו . לכו לחנות וקנו מוצרלה, שום, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כשעה ו-5 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 63% , וזה ציון מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים: לחם שום אומנותי עם מוצרלה , פניני אבוקדו-עגבנייה ומוצרלה , ופאניני/כריכים אבוקדו-עגבנייה ומוצרלה .

הוראות

1
חותכים את המוצרלה לפרוסות בעובי של 6 מ"מ מספיק כדי לכסות 2 פרוסות לחם. שומרים את המוצרלה הנותרת לשימוש נוסף. מפזרים מעל הגבינה את 2 פרוסות הלחם הנותרות, ליצירת 2 כריכים, ולוחצים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
2
בקערה, טורפים יחד את הביצים, השום והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
מניחים את פירורי הלחם על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, יוצקים את השמן עד לעומק של 6 מ"מ. כשהשמן חם, טבלו כל כריך בתערובת הביצים, הוסיפו את פירורי הלחם וטגנו, תוך כדי הפיכה פעם אחת, עד שהגבינה פריכה והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
חותכים כל כריך לחצי ומגישים, כשהוא עדיין חם, עם רוטב המרינרה בצד לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
6
מחממים את השמן בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים את השום ומבשלים, תוך ערבוב, עד שיתרכך ריח.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
8
מוסיפים את העגבניות והסוכר ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
9
הסירו את הרוטב מהאש וערבבו פנימה את הבזיליקום והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
קישואים מוקפצים קלותקישואים מוקפצים קלות