מחבת רביולי יוונית
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לקופסת המתכונים שלכם, רביולי יווני במחבת עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. תמורת 1.97 דולר למנה , תקבלו מנה עיקרית ל-6 סועדים. מנה אחת מכילה 414 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לחנות וקנו רביולי גבינה, בצל, קישואים ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -30 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון טוב של 64% . נסו את "אניולוטי" קלוי (או רביולי) , רביולי 3 גבינות ורביולי אפוי ורוטב בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן. בינתיים, במחבת גדולה, מטגנים את הבשר, הקישוא והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
סננו את הרביולי; הוסיפו למחבת. ערבבו פנימה את רוטב המרינרה, המים והפלפל. הביאו לרתיחה. הנמיכו את האש; בשלו ללא מכסה במשך 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, הגבינה, הזיתים וכף אחת של בזיליקום.
מפזרים את הבזיליקום שנותר.