מטבל בצל אפוי I
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכוני מתאבנים, אז נסו את מטבל בצל אפוי 1. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -13 גרם חלבון , 65 גרם שומן , ובסך הכל 655 קלוריות . תמורת 1.23 דולר למנה , מתכון זה מכסה 12% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 58 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -55 דקות . אם יש לכם מיונז, גבינת פרמזן, בצל וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה ללא גלוטן . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספונקולרי של 49% , וזה ציון מוצק. נסו את מטבל בצל מקורמל , קשרים חמים עם מטבל בצל מתוק , ומטבל בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). מכינים תבנית אפייה בנפח 2 ליטר עם תרסיס שמן.
בקערה גדולה, ערבבו את המיונז, הבצל והגבינה.
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה ואופים כ-45 דקות, עד שהחלק העליון משחים מעט.
מגישים חם עם קרקרים עגולים וחמאתיים.