מרינרה איטלקית עם פנה
המתכון של מרינרה איטלקית נקניקיות עם פנה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך תוך כשעה ו-30 דקות . בבמנה עיקרית זו יש 586 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת פרמזן, מלח, תיבול וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. נסו את Penne Con Funghi E Melanzane (פנה עם פטריות וחצילים) , פנה עם נקניק, עגבניות ותפוחי אדמה ורוטב מרינרה בסיסי (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי, מקפיצים נקניק עד שהוא כבר לא ורוד; לְנַקֵז.
מוציאים ומניחים בצד. באותה מחבת מקפיצים את הקישואים, הפלפל והפטריות בשמן עד לריכוך.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מוסיפים יין, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, קוביות העגבניות, הגבינה, הרוטב החריף, התיבול האיטלקי, הסוכר והמלח. מערבבים פנימה נקניק. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך שעה אחת או עד שמסמיך מעט.
בינתיים, מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה; לְנַקֵז.