מרק אטריות עוף וירקות
מרק אטריות עוף וירקות הוא מנה עיקרית ללא חלב . מתאים ל-64 ומחיר 69 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 15 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 227 קלוריות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש גזר, מים, בצל ואטריות ביצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 39% . מרק אטריות עוף ומיסו ראמן , מרק אטריות עוף אסייתי ומרק אטריות חמות וחמוצות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחלקים את התרנגולות והמים בין שני סירים. מביאים לאט לאט לרתיחה על אש נמוכה. מכסים ומבשלים במשך שעתיים או עד שהבשר מתרכך, מורידים את פני השטח כשהקצף עולה.
הסר תרנגולות מהמרק; מניחים בצד עד שהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד.
מוסיפים לסירים את הסלרי, הגזר, הבצל, בסיס העוף והפטרוזיליה; מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהירקות רכים.
מבשלים אטריות לפי הוראות האריזה; לנקז. מערבבים למרק.
הסר בשר עוף מהעצמות; לחתוך לחתיכות בגודל ביס.
מגישים כמות רצויה. מרק שנותר קריר; להעביר לכלי הקפאה. להקפיא עד 3 חודשים.
לשימוש במרק קפוא: מפשירים במקרר למשך הלילה.