קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

מרק בצל צרפתי בסגנון דרומי

מרק בצל צרפתי בסגנון דרומי
מרק בצל צרפתי בסגנון דרומי הוא מנה עיקרית המגישה 4. תמורת 2.91 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -23 גרם חלבון , 26 גרם שומן , ובסך הכל 493 קלוריות . החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בגט, טימין, יין לבן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 51% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שעועית ירוקה בריאה יותר בסגנון דרומי , שעועית ירוקה בסגנון דרומי ומרק בצל צרפתי קלאסי .

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים את הבצל בחמאה ומאדים במשך 5 עד 10 דקות, או עד לריכוך. מערבבים פנימה את הטימין ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
בסיר גדול על אש גבוהה מערבבים את הקונסומה, עלי הדפנה והיין הלבן, אם רוצים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה, מערבבים פנימה את הבצל המוקפץ ומניחים להתחמם, כ-10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מצקת מרק ל-4 קערות אישיות הניתנות לתנור, ממלאות כל אחת כ-3/4 מהדרך. מעל כל קערה 2 פרוסות לחם באגט ולאחר מכן מכסים כל אחת בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים ב-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) במשך 10 עד 15 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה