מרק ברי אספרגוס
מרק ברי אספרגוס מוכן בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מתאים ל-4 מנות . שומרים על הגזרה שלכם? מתכון צמחוני זה, המכיל חלבון ואבוקו, מכיל 574 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -52 גרם שומן למנה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. הוא עובד היטב כמתכון ראשוני זול למדי. אם יש לכם ציר ירקות, קמח, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 35% . הציון הזה די גרוע. כוסות שרימפס אלואט קרם דה ברי , רוטב ברי חמוציות אלואט® , ופיצה פלפלים ובצל מקורמלים אלואט® בייבי ברי® דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר גדול, מטגנים את האספרגוס בחמאה עד שהוא רך. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד להזהבה. מוסיפים בהדרגה ציר, שמנת ויין או ציר נוסף. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים על אש קטנה במשך 10-15 דקות.
בבלנדר; כסו וטחנו את המרק במנות עד לקבלת מרק חלק. החזירו לסיר. קצצו את הברי לקוביות והוסיפו למרק. בשלו על אש קטנה, ללא מכסה, במשך 5 דקות או עד שהגבינה נמסה.