קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

סופגניות פירה טעימות

סופגניות פירה טעימות
הכנת סופגניות פירה טעימות אורכת כ -45 דקות מתחילתן ועד סופן. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -3 גרם חלבון , 3 גרם שומן , וסך הכל 156 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-30 מנות . אדם אחד התרשם מהמתכון. הוא מושלם לחג ההודיה . מתכון זה מ"Taste of Home" דורש אבקת אפייה, סוכר, אגוז מוסקט טחון ותמצית וניל. הוא מתאים היטב כארוחת בוקר. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. מתכונים דומים: עוגת סופגניות , סופגניות אפויות ועוגת גזר ושוקולד .

הוראות

1
בקערה, ערבבו כוס אחת של סוכר, מלח, אגוז מוסקט, וניל וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים תפוחי אדמה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
מוסיפים ביצים וחלב; מערבבים היטב. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה. מצננים היטב. על משטח מקומח קלות, מרדדים חצי מכמות הבצק לעובי של 1.5 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
חותכים לרצועות בגודל 10 ס"מ על 3.5 ס"מ; מגלגלים בקמח וקושרים קשרים. מחממים מראש שומן או שמן ל-190 מעלות צלזיוס; מטגנים את הסופגניות עד להזהבה משני הצדדים, הופכים בעזרת כף מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
סננו על מגבות נייר. חזרו על הפעולה עד שכל הסופגניות מטוגנות.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
ערבבו את שארית הסוכר והקינמון; גלגלו את הסופגניות החמות בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
מגישים מיד.