קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

סלט עם עוף בגריל

סלט עם עוף בגריל
סלט עם עוף בגריל דורש סביב 35 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פליאוליתית, יש בו בסה"כ : 354 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. לכו לחנות ואספו שמן זית, חרדל דיז'ון, פטריות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור הרביעי ביולי. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 72%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קבב עוף בגריל במרינדה יוגורט עם סלט קישואים בגריל, חזה עוף בגריל עם תירס גולמי וסלט לחם בגריל, ו עוף בגריל-סלט ארוגולה עם סלסת עגבניות בגריל.

הוראות

1
בקערה קטנה, לטאטא את תשעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מניחים את העוף בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף 6 כפות ויניגרט. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 2 שעות. מכסים ומקררים את הוויניגרט שנותר עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
3
מסננים וזורקים את המרינדה. גריל עוף, לא מכוסה, על אש בינונית-נמוכה במשך 6-8 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר קורא 170 פק.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
4
חותכים לרצועות.
5
בקערה גדולה שלבו את הרומיין, הבייקון, העגבנייה, הפטריות, אגוזי המלך, העוף והוויניגרט השמור; לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
פטריותפטריות
עוף שלםעוף שלם
רומייןרומיין
אגוזי מלךאגוזי מלך
עגבנייהעגבנייה
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מחזורים גלדיאטור שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מחזורים גלדיאטור שרדונה
מחזורים גלדיאטור שרדונה
הארומטים באמת קופצים מהכוס. פפאיה, אפרסקים ואננס על האף עם רק רמז של אלון קלוי. נקטרינות ופירות אבן אחרים על החלק הקדמי. טעמים בשלים ועגולים של מיץ אפרסק ואננס. חומציות רכה ומרקם שופע עוטפים את הלשון לכיוון החלק האחורי של החיך.משתלב עם טעמים עשירים וקרמיים כמו צדפות בבור בלאן כתום. גם עוף אלפרדו, פטוצ ' יני פירות ים, או כל פסטה חנוקה ברוטב שמנת.