עוגת גבינה טבעונית תות שדה גלם
גשו לסופר וקנו את "ונילן חלץ", תותים, תאריכי מדג'ול, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גבינה טבעונית ללא גלוטן תות שדה, גלידה טבעונית עם פצפוצי שוקולד מריר בטעם תות וחמשת הגלידות הטבעוניות fave Friday - Summertime, ו עוגת תותים טבעונית מוגשת עם קצפת טבעונית (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את האגוזים והשקדים במשך 4-6 שעות.
מקום ספוג אגוזים ו Medjool תאריכים במעבד מזון ודופק עד אגוזים הם פירור למחצה כמו מרקם.
מוסיפים את שמן הקוקוס, צוף הקוקוס, תמצית הוניל ומלח הים לתערובת האגוזים ומעבדים עד שהתערובת דומה באופן מלא לקרום
מניחים את קרום האגוזים המוגמר לתוך המחבת בצורת האביב לחיצה לאורך החלק התחתון, וגם סביב הצדדים של המחבת המעגלית.משרים את הקשיו במשך 4-6 שעות.
מקום קשיו ספוג, שמן קוקוס, ומיץ לימון בבלנדר להתמזג עד חלקה.
מוסיפים נקטר קוקוס ותמצית וניל ומתמזגים עם תערובת עד מופצים באופן שווה.
יוצקים תערובת על שכבת בסיס הקרום, ומניחים במקפיא עד שהעוגה קובעת מספיק לרוטב תות להיות שפכו על גבי. (בדרך כלל לוקח בין 30-45 דקות)
מניחים את התותים וצוף קוקוס בבלנדר ומתמזגים עד ליצירת עקביות רוטב.
יוצקים חצי מהתערובת על גבי שכבת עוגת הגבינה, ומניחים את המוצר הסופי במקפיא למשך 4 שעות. לאחר 4 שעות למקם את העוגה במקרר.
מניחים את שאר רוטב תות במיכל ומניחים במקרר.אפשר עוגת גבינה מדי לשבת בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות. בזהירות, להסיר את הצדדים של טבעת טופס האביב לחתוך את כמות הפרוסות הרצוי.על צלחת להוסיף את הכמות הרצויה של גלידה עם עוגת הגבינה שלך, ולטפטף את שאר רוטב תות על גבי. הקפד למקם את עוגת הגבינה בחזרה במקרר כאשר תסיים לשרת.