עוגת חזיר חג המולד
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 28 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 490 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם בצל, רוטב חמוציות מלא, מאפה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. הציון הזה די טוב. נסו שוק חזיר ותבשיל קציצות-מסורת חג המולד שנעשתה פליאו, ארוחת חג המולד: מייפל סוכר וג'ינג'ר צלי חזיר עם רוטב חמוציות קלמנטין רימונים, ו חג המולד סטולן עוגות-חג המולד קלאסי הפך עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול, לשלב את שמונה המרכיבים הראשונים. מבשלים על אש בינונית במשך 20 דקות.
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתערובת פירות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חזיר, אגוזי פקאן ומלח.
קו 9-ב. עוגת צלחת עם תחתון מאפה; לקצץ אפילו עם קצה של צלחת. ממלאים בתערובת בשר.
מרדדים את המאפה שנותר כך שיתאים לחלק העליון של הפשטידה; הכינו גזרות דקורטיביות במאפה. הניחו גזרות בצד.
מניחים את הקרום העליון מעל המילוי; לקצץ, לאטום ולקצוות חליל.
מברישים מאפה וגזרות בחלב; מניחים גזרות על גבי הפשטידה.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להזהבה. מצננים 10 דקות לפני ההגשה. מקררים שאריות.