עוגת רסק תפוחים מתובל
עוגת רסק תפוחים מתובלת עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 699 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -20 גרם שומן למנה. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.02 $ למנה. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, חמאה, מלח שולחן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגת רסק תפוחים , מאפינס עוגת גזר ברסק תפוחים ודייסת קינואה עם רסק תפוחים, מוזלי קלוי סקייר ודבש .
הוראות
ציוד מיוחד: תבנית עוגת Bundt
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. כוונן את המתלים למרכז התנור. מרססים מחבת Bundt עם ספריי נון-סטיק.
טורפים יחד את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון, המלח, הג'ינג'ר, הציפורן ואגוז המוסקט בקערה גדולה. מקציפים יחד את החמאה והסוכר החום בקערה נפרדת עם מיקסר ידני חשמלי עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, כ-4 דקות.
מוסיפים את הביצים, אחת אחת, עד להטמעה. מוסיפים לסירוגין את תערובת הקמח ואת רסק התפוחים, ומסיימים בקמח, נזהרים לא לערבב יתר על המידה.
מעבירים את הבלילה לתבנית הבונדט המוכנה ואופים עד שקיסם הננעץ באמצע העוגה יוצא נקי, 55 דקות. מצננים לחלוטין לפני ההיפוך.
מפזרים אבקת סוכר אם משתמשים.