עוגת תפוחים מתובלת
עוגת תפוחים מתובלת היא מתכון ללא חלב עם 10 מנות. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -14 גרם חלבון , 27 גרם שומן , ובסך הכל 765 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם ג'ינג'ר טחון, קצפת, סוכר קונדיטורים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . זה עובד היטב כקינוח. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גםטארט תפוחים + קרם מאפה מתובל + לחם קינמון , סיידר קרן-תפוחים מתובל חם ומיני טארט תפוחים מתובל עם שוקולד .
הוראות
מערבבים יחד את השמן והסוכר.
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, מקציפים לאחר כל הוספה. מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון, אגוז המוסקט, המלח והג'ינג'ר הטחון.
מוסיפים את החומרים היבשים לחומרים הרטובים. מקפלים פנימה את התפוחים ואת האגוזים.
אופים ב-2 תבניות עוגה משומנות ומקומחות במשך שעה בתנור שחומם מראש ל-350 מעלות או עד שהמרכז מוכן.
מקשטים בסוכר קונדיטורים וקצפת.