קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

עוף וכופתאות

עוף וכופתאות
עוף וכופתאות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 618 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.73 דולר למנה. 206 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם מי קרח, קרם מרק עוף, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו עוף וכופתאות.

הוראות

1
מניחים בסיר גדול את העוף, הסלרי, הבצל, עלי הדפנה, החמין ותיבול הבית.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים 4 ליטר מים ובמים ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מבשלים את העוף עד שהוא רך ומיצי הירך מתבהרים, בערך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
3
מוציאים את העוף מהסיר וכשהוא קריר מספיק לטיפול, מסירים את העור ומפרידים את הבשר מהעצמות. מחזירים את בשר העוף לסיר. שמור על חום על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
מערבבים את הקמח עם המלח והתל יחד בקערת ערבוב. החל במרכז התל, מטפטפים כמות קטנה של מי קרח על הקמח. בעזרת האצבעות, ועוברים מהמרכז לדפנות הקערה, משלבים בהדרגה כ -3 / 4 כוס מי קרח. ללוש את הבצק וליצור אותו לכדור.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
אבק כמות טובה של קמח על משטח עבודה נקי.
מרכיבים שתצטרך
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
3
מרדדים את הבצק (הוא יהיה יציב), עובדים ממרכז לעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
תנו לבצק להירגע מספר דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מוסיפים לסיר את קרם מרק הסלרי עם העוף ומבשלים בעדינות על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מרק שמנת וסלרימרק שמנת וסלרי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
חותכים את הבצק לחתיכות בגודל 1 אינץ'. משוך חתיכה לשניים ושחרר את החצאים למרק המבעבע. חזור. אין לערבב את העוף לאחר הוספת הכופתאות. הזז בעדינות את הסיר בתנועה מעגלית כך שהכופתאות יהיו שקועות ומבשלים בצורה אחידה. מבשלים עד שהכופתאות צפות וכבר אינן בצקות, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3 תפוחי אדמה אדומים קטנים, קלופים וחתוכים לקוביות3 תפוחי אדמה אדומים קטנים, קלופים וחתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
להגשה, מצקת עוף, רוטב וכופתאות לקערות חמות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
מצקתמצקת
8
הערת קוק: אם תבשיל העוף דק מדי ניתן לעבות אותו לפני הוספת הכופתאות. כל שעליך לעשות הוא לערבב יחד 2 כפות קורנפלור ו 1/4 כוס מים ואז להקציף את התערובת הזו לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מערבבים יחד את החומרים ומאחסנים בכלי אטום עד 6 חודשים.