עוף וכופתאות
עוף וכופתאות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 618 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.73 דולר למנה. 206 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם מי קרח, קרם מרק עוף, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו עוף וכופתאות.
הוראות
מניחים בסיר גדול את העוף, הסלרי, הבצל, עלי הדפנה, החמין ותיבול הבית.
מוסיפים 4 ליטר מים ובמים ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מבשלים את העוף עד שהוא רך ומיצי הירך מתבהרים, בערך 40 דקות.
מוציאים את העוף מהסיר וכשהוא קריר מספיק לטיפול, מסירים את העור ומפרידים את הבשר מהעצמות. מחזירים את בשר העוף לסיר. שמור על חום על אש נמוכה.
מערבבים את הקמח עם המלח והתל יחד בקערת ערבוב. החל במרכז התל, מטפטפים כמות קטנה של מי קרח על הקמח. בעזרת האצבעות, ועוברים מהמרכז לדפנות הקערה, משלבים בהדרגה כ -3 / 4 כוס מי קרח. ללוש את הבצק וליצור אותו לכדור.
אבק כמות טובה של קמח על משטח עבודה נקי.
מרדדים את הבצק (הוא יהיה יציב), עובדים ממרכז לעובי 1/8 אינץ'.
תנו לבצק להירגע מספר דקות.
מוסיפים לסיר את קרם מרק הסלרי עם העוף ומבשלים בעדינות על אש בינונית-נמוכה.
חותכים את הבצק לחתיכות בגודל 1 אינץ'. משוך חתיכה לשניים ושחרר את החצאים למרק המבעבע. חזור. אין לערבב את העוף לאחר הוספת הכופתאות. הזז בעדינות את הסיר בתנועה מעגלית כך שהכופתאות יהיו שקועות ומבשלים בצורה אחידה. מבשלים עד שהכופתאות צפות וכבר אינן בצקות, 3 עד 4 דקות.
להגשה, מצקת עוף, רוטב וכופתאות לקערות חמות.
הערת קוק: אם תבשיל העוף דק מדי ניתן לעבות אותו לפני הוספת הכופתאות. כל שעליך לעשות הוא לערבב יחד 2 כפות קורנפלור ו 1/4 כוס מים ואז להקציף את התערובת הזו לתבשיל.
מערבבים יחד את החומרים ומאחסנים בכלי אטום עד 6 חודשים.