קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

עוף חצוי צלוי עם משחת שום-עשבי תיבול

עוף חצוי צלוי עם משחת שום-עשבי תיבול
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים נטולי גלוטן, חלביים, פליאוליתים וראשוניים לקופסת המתכונים שלך, עוף צלוי חצוי עם משחת שום-עשבי תיבול עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת $1.5 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 478 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -38 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל קאיין, עוף, חרדל דיז'ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 46% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוף קלוע עם משחת מיסו , קיש על משחת עלים ותרד מים מוקפצים עם משחת שרימפס (Belacan Kangkung) .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1
מערבבים את הרוזמרין, גרידת הלימון, השום, שמן הזית, הקאיין, חרדל הדיז'ון, ומלח ופלפל לפי הטעם, בקערה קטנה. מערבבים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
לשפשף עוף במשחת שום-עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
נותנים למרינדה בטמפרטורת החדר למשך שעה.
4
מצפים מעט מחבת ברזל יצוק גדולה בשמן זית ומחממים על אש בינונית-גבוהה. שמן את החלק התחתון של מחבת ברזל יצוק שנייה, בגודל שווה או קטן יותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
שמים את העוף, עם העור כלפי מטה, בתבנית הראשונה, ומעליו את התבנית השנייה, כשהצד המשומן כלפי מטה על גבי העוף. אם אין לכם מחבת ברזל יצוק שניה, השתמשו במחבת רגילה וכבדו אותה עם 2 קופסאות שימורים כבדות. צורבים את העוף עד להשחמה קלה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מסירים את המחבת העליונה, הופכים את העוף ומעבירים לתנור. מבשלים עד שהעוף מוכן, כ-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
7
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים.