פאי דלעת IV
פאי דלעת IV עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוחים שלכם. מתכון זה מכין 16 מנות עם 376 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. תמורת 79 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלכם. לכו לחנות וקנו ג'ינג'ר טחון, אגוז מוסקט טחון, מחית דלעת ועוד מספר מצרכים להכנה היום. 23 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה ו-20 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון spoonacular מוצק של 51% . אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו פאי שיפון דלעת עם קלתית שוקולד כפולה , פאי דלעת קלאסי ופאי דלעת צב קל .
הוראות
מחממים תנור ל-425 מעלות פרנהייט (220 מעלות צלזיוס).
טורפים קלות את הביצים בקערה בינונית.
מוסיפים דלעת, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, ג'ינג'ר ומלח. מערבבים היטב, ואז מקציפים פנימה חלב.
יוצקים לתבניות פאי מרופדות בבצק.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות. מנמיכים את החום ל-165 מעלות צלזיוס ואפים עד להתייצבות, עוד 20 עד 30 דקות. מצננים לפני ההגשה.