פאי פטל אדום
ניתן להכין את המתכון של פאי פטל אדום בתוך כשעה ו-5 דקות . מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 8 ומחירו 1.58 $ למנה . מנה אחת מכילה 233 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . זה עובד היטב כקינוח. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו טפיוקה לבישול מהיר, מאפה), מיץ ליים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. עם ציון של 26% , המנה הזו גרועה למדי. קאפקייקס פטל עם ציפוי פטל , פאי פטל אוכמניות ופטל אוכמניות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים 1-1/2 כוסות סוכר, טפיוקה ומלח.
מוסיפים פטל ומיץ ליים; לזרוק בעדינות לציפוי.
מניחים לעמוד במשך 15 דקות.
קו 9-in. צלחת פאי עם מאפה תחתון; לקצץ אפילו עם קצה הצלחת.
להוסיף מילוי; מנקד בחמאה.
מרדדים את שאר המאפה כך שיתאים לחלק העליון של הפאי; מניחים מעל המילוי. לקצץ, לאטום ולחליל קצוות.
מברישים בחלב; מפזרים את יתרת הסוכר.
אופים ב-450 מעלות למשך 10 דקות. מנמיכים את החום ל-350 מעלות; אופים 35-40 דקות יותר או עד שהקרום מזהיב והמלית מבעבעת. מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמה יתרה במידת הצורך. השחמה יתרה. מצננים על רשת. שומרים במקרר.