קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם הודי (דאבל קא מיטה)

פודינג לחם הודי (דאבל קא מיטה)
פודינג לחם הודי (דאבל קא מיטה) אורך כשעה ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -8 גרם חלבון , 13 גרם שומן , וסך של 339 קלוריות . תמורת 53 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-8 סועדים. אם יש לכם שקדים, שמן צמחי, סוכר וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. רק מעטים באמת אהבו את המנה ההודית הזו. היא מתאימה היטב כקינוח זול. היא מוגשת לכם על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטואובו . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי מוצק של 44% . מתכונים דומים: את דאבל קא מיטה - איך להכין היידראבאדי דאבל קא מיטה - רמדאן , מסאלה רוטי/צ'פאטי (לחם שטוח הודי מתובל) ולחם קישואים שוקולד כפול .

הוראות

1
מחממים תנור ל-300 מעלות פרנהייט (150 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את משולשי הלחם על תבנית אפייה וצולים בתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה ויבשה, כ-5 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית. מטגנים משולשי לחם, במנות, עד להזהבה, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוציאים את הלחם בעזרת כף מחוררת ומסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
טורפים סוכר, מים והל בסיר; מבשלים על אש בינונית עד שהסירופ מצטמצם מעט, 10 עד 15 דקות. מטבלים את משולשי הלחם בסירופ עד שהם ספוגים לחלוטין ומעבירים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
בשלו חלב בסיר בעל תחתית כבדה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
מעבירים את משולשי הלחם הספוגים לחלב הרותח; מבשלים על אש נמוכה עד שהחלב נספג בלחם והשומן נפרד, 10 עד 15 דקות. מוסיפים את הצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
8
מקשטים בשקדים וקשיו.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
קשיוקשיו