קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

פוקצ'ה לחג הפסחא: Fugazza di Pasqua

פוקצ'ה לחג הפסחא: Fugazza di Pasqua
פוקצ'ה לחג הפסחא: Fugazza di Pasqua עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 238 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . תמורת 19 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. חג הפסחא יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 43% . הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם פסחא איטלקי - Pane di Pasqua , לחם פסחא איטלקי- Pane di pasqua ולחם פסחא איטלקי (Pane di Pasqua) .

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים את השמרים, המים החמים ו-1 כף סוכר ומניחים בצד למשך 10 דקות, עד שהתערובת מוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח והמלח ויוצרים גומה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיפים את תערובת השמרים והביצים הטרופות ומערבבים בכף עץ תוך שילוב המרכיבים בהדרגה ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים עוד קמח במידת הצורך כדי לעזור לאיחוד הבצק, ולשים בידיים מקומחות כשהבצק הופך נוקשה מדי. ללוש 10 דקות על משטח מקומח, או 10 דקות בקערת המיקסר, בעזרת וו הבצק. כשהבצק חלק ואלסטי יוצרים ממנו כדור ומניחים בקערה משומנת, הופכים לשמן את כל הצדדים. מכסים במגבת לחה ומניחים לתפיחה במקום חמים עד להכפלת הנפח, כ-45 דקות. מנקבים ומניחים לתפיחה, מכוסה, פעם שנייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
מחוררים את הבצק, ובעזרת ידיים נקיות ומשומנות, לוחצים על הבצק כך שיתאים לתבנית של 11 על 15 אינץ' על עובי 1 אינץ'. גומלים את הבצק במספר נקודות בעזרת פרקי האצבעות, מכסים ומניחים לתפיחה של 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
לאחר 15 דקות, מקציפים את יתרת הביצה, החלמון, יתרת הסוכר וקורט מלח ומברישים את התערובת על פני הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד להזהבה בהיר.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
מגישים חם, חתוך לקוביות.