פוקצ'ה רוזמרין
אם יש לך בערך 55 דקות לבלות במטבח, רוזמרי פוקצ'ה עשויה להיות מתכון אדיר ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני לנסות. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -4 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 161 קלוריות . תמורת 21 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מלח, רוזמרין, קמח תירס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב בתור לחם. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 56% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פוקצ'ה ענבים ורוזמרין , פוקצ'ה רוזמרין ובצל אדום , ופוקצ'ה עם עגבניות, בצל ירוק ושום .
הוראות
במחבת גדולה, מטגנים בצל ב-1/4 כוס שמן עד לריכוך; לְהִתְקַרֵר. בקערה גדולה, ממיסים שמרים ב-1/4 כוס מים חמימים.
להוסיף סוכר; לתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים 2 כפות שמן, מלח ושאר המים.
מוסיפים 2 כוסות קמח. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מוסיפים בצל וחצי מהרוזמרין. ללוש עוד דקה.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-40 דקות.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים. טפחו כל חלק שטוח.
נותנים לנוח 5 דקות. משמנים שני ניירות אפייה ומפזרים קמח תירס. מותחים כל חלק של בצק ל-10 אינץ'. עיגול על תבניות מוכנות. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-40 דקות.
מפזרים מלח גס ושארית הרוזמרין.
אופים ב-375 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.