פילה בקר מצופה קקאו
ייתכן ש-Biff Tenderloin בציפוי קקאו הוא בדיוק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה, ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, מהתקופה הפליאוליתית והראשונית, מגיש 4 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -51 גרם חלבון , 14 גרם שומן , ובסך הכל 344 קלוריות . 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לחנות וקנו מלח, פלפל טחון גס, קפה טחון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 30 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון נדיר של 95% . הציון הזה מרהיב. נסו את Biff Tenderloin Wellington , Biff Tenderloin With Creamy Alouette® Roastbeef Pigs , ו- Biff Tenderloin Steaks With Peacock Creaming Wine Greetings (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים מלח ופלפל על הסטייקים. בקערה שטוחה, מערבבים קקאו וקפה. מטבלים את הסטייקים בתערובת הקקאו כדי לצפות את כל הצדדים; מנערים עודפים.
מניחים את הסטייקים על רשת של מחבת גריל. צולים אותם על האש בגובה 8-10 ס"מ מהאש במשך 9-11 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (למדיום-רייר, מדחום צריך להראות 64 מעלות צלזיוס; מדיום, 71 מעלות צלזיוס; עשוי היטב, 71 מעלות צלזיוס).