קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות16
ציון בריאות29
מגזין

פיצה אלפרדו תרד

פיצה אלפרדו תרד
פיצה אלפרדו תרד עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. 24 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו פטריות, קרום פיצה לא אפוי, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט פרפה כמו קינוח. זה הביא לך את כלמתכונים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 92%. נסו פיצה אלפרדו תרד, תרד בגריל-פיצה אלפרדו, ו תרד פרושוטו אלפרדו פיצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)
2
מורחים קרום פיצה על גבי ניירות אפייה או מחבתות פיצה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מניחים את רוטב התרד והאלפרדו בסיר, ומחממים על אש בינונית. מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מורחים 1כף שמן זית על כל קרום פיצה. כף מחצית מהאלפרדו והתרד על כל קרום, ואז סדר לבבות ארטישוק מעל שכבת הרוטב. מעל כל פיצה מחצית מגבינת המוצרלה וגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
מפזרים מעל פטריות וזיתים שחורים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
אופים פיצות אחת אחת במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהתחתית משחימה יפה.
ציוד שתשתמש בו
ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםשמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רוטב אלפרדורוטב אלפרדו283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.לבבות ארטישוק, מרוקנים ומבותריםלבבות ארטישוק, מרוקנים ומבותרים170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות פרוסות, מנוקזותפטריות פרוסות, מנוקזות9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילה קצוצה קפוא תרד, מופשר מנוקזחבילה קצוצה קפוא תרד, מופשר מנוקז1חתיכות טופי הית' בר4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי12 כפיות אבקת שוםתיבול איטלקיתיבול איטלקי12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרוס חלק-גבינת מוצרלה רזהגרוס חלק-גבינת מוצרלה רזה2קרום פיצה לא אפויקרום פיצה לא אפוי3עגבניות שזיף, פרוסות דקעגבניות שזיף, פרוסות דק1חתיכות טופי הית' ברגרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת מוצרלה גרוסהגבינת מוצרלה גרוסה283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.החבילה תרד קצוץ קפוא, מופשר וסחוט יבשהחבילה תרד קצוץ קפוא, מופשר וסחוט יבש2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים (70 עד 80 מעלות F)מים (70 עד 80 מעלות F)