פיצה זית קיץ
Summer Olive Pizza דורש כ -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 3 מנות עם 678 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -40 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה לרביעי ביולי . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש שום, מלח, שמן זית וטרגון. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 72% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פיצה ירקות קיץ , בזיליקום, זית ופטה פוקצ'ה , ועוגה עם יין ושמן זית .
הוראות
מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מביאים סיר מים לרתיחה. מרתיחים עגבניות כ-5 דקות, מוציאים מהמחבת וזורקים לקערת מים קרים. מקלפים, וחותכים לשניים.
מניחים חצאי עגבניות עם הצד החתוך כלפי מעלה על תבנית אפייה.
מזלפים שמן זית, ומתבלים במלח, פלפל וטרגון לפי הטעם. שמור 1 כפית טרגון למועד מאוחר יותר.
אופים 12 דקות בתנור שחומם מראש. בינתיים מערבבים את השעועית והפטריות במיכל של מעבד מזון או בלנדר ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק. מניחים בצד בכלי קטן.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את השום ומבשלים תוך כדי ערבוב עד לריח.
מוסיפים את משחת השעועית והפטריות ומערבבים לתערובת. כשהעגבניות מוכנות מכניסים אותן למעבד המזון ומעבדים כ-10 שניות. העגבניות לא צריכות להפוך לעיסה, אלא יותר לעיסה. מערבבים מעט בכל פעם את העגבניות למחבת ומתבלים בתיבול עופות ובכפית הטרגון הנותרת.
מכניסים טורטיות לתנור ומבשלים כדקה אחת, או עד שהן מתקשות מעט.
מוציאים מהתנור, ומניחים על תבנית אפייה.
מורחים מעט רוטב על הצד השחום של כל טורטייה, מפזרים פרוסות זית ומכסים בנדיבות בגבינת מוצרלה מגוררת.
אופים 3 עד 5 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהגבינה נמסה והשוליים משחימים קלות. מצננים כמה דקות ואז חותכים לרבעים ומגישים.