לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים קריאוליים, אז נסו את Cajun Chicken Pastan. , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 579 קלוריות , 43 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פלפל, עמילן תירס, שמנת חצי-חצי ושום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 73% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פסטה עוף קייג'ון , פסטה לובסטר קייג'ון ועוף קייג'ון מושחר .
הוראות
1
מבשלים פטוצ'יני לפי הוראות האריזה. בינתיים, מפזרים את העוף בתיבול קייג'ון. במחבת גדולה מבשלים עוף ב-2 כפיות שמן על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
פטוצ ' יני
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוציאים בעזרת כף מחוררת ושומרים חם.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מוסיפים את שארית השמן לטפטופים; מטגנים את הפטריות, הבצל, הפלפל הירוק והשום עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעים
4
מערבבים עמילן תירס ושמנת עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתוך תערובת הירקות. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך דקה אחת או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
5
מוסיפים מלח אם רוצים ופלפל. מחזירים את העוף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מסננים את הפטוצ'יני ומוסיפים למחבת; לזרוק בעדינות. מבשלים 1-2 דקות או עד שהם מתחממים.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה