קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

צדפות שמנת וריזוטו פטריות

צדפות שמנת וריזוטו פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל צדפות שמנת וריזוטו פטריות. זה מנות ראשונות יש 291 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אורז, פלפל, מיץ צדפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו ריזוטו פטריות שמנת, ריזוטו פטריות מהביל, ו ריזוטו פטריות עם כרישה שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
צדפות סאוט בחמאה מעל חום בינוני גבוה בסיר או בתנור הולנדי 3 עד 5 דקות או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר צדפות מהמחבת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מניחים שאלוט ופטריות למחבת; לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 עד 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מוסיפים אורז ומערבבים עד מצופה היטב שקוף, על 1 עד 2 דקות. מערבבים בחוטי זעפרן ומיץ צדפות; להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים. קוק חשף, תוך ערבוב מתמיד. כאשר הנוזל נספג כמעט, מערבבים במרק החם, 1 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות, עד שכל תוספת נספגת. (התהליך כולו צריך לקחת 20 עד 25 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
מערבבים בגבינת שמנת, ומבשלים רק עד גבינה מעורבב. מערבבים בצדפות, ומבשלים עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו