קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

צלי חזיר שום וחרדל

צלי חזיר שום וחרדל
המתכון לצלי חזיר שום וחרדל ניתן להכין תוך כ-3 שעות ו-25 דקות . מנה אחת מכילה 406 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 6 אנשים . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לך סוכר חום, רוזמרין, כתף חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. עם ציון של 89% , המנה הזו מדהימה. צלי חזיר שום ועשבי תיבול עם תפוחי אדמה, תרד נבול וקרם מלפפונים מקרר, צלעות חזיר עם דבש, חרדל ותפוחים , ועוף צלוי לימון, שום ותימין - שיטה מהירה וקלה מאוד דומות למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
2
בקערה בינונית טורפים יחד את החרדל, שמן הקנולה, השום, הסוכר והרוזמרין הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
3
מניחים את צלי החזיר על רשת המותאמת לתבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מניחים את 2 ענפי הרוזמרין מתחת לבשר החזיר.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
5
מפזרים את הצלי היטב במלח ופלפל. בעזרת מברשת או ידיים, מצפים לחלוטין את הצלי במשחת החרדל והשום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6
מכניסים את הצלי לתנור וצולים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-145 מעלות פרנהייט, 2 1/2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
7
מוציאים מהתנור, מכסים בנייר כסף ומניחים לנוח 15 דקות לפני שפורסים. (שמור 1 כוס חזיר פרוס לשימוש אחר, כגון מתכון סיבוב 2 בשר חזיר צלוי עם פנים פתוחות ובצל.)
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
ציוד שתשתמש בו
חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועותחזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
8
מגישים את בשר החזיר הפרוס עם נטיפי המחבת מוזגים מעל.
מרכיבים שתצטרך
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה