קאפקייקס דלעת
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים אמריקאים לקופסת המתכונים שלכם, קאפקייקס דלעת עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מספיק ל-12 מנות. קינוח זה מכיל 325 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. תמורת 56 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 359 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. אם יש לכם סוכריית קונדיטוריה, תערובת לעוגה, מחית דלעת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך בערך שעה ו-42 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 43% . קאפקייקס דלעת ותבלינים ללא גלוטן , קאפקייקס שוקולד חם מנטה וקאפקייקס קפה שקדים עם ליקר קהלואה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: תבניות מיני לעוגת דלעת בגודל 12 יחידות.
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס. רססו את תבנית העוגה בתרסיס שמן, צפו בקמח והסירו את העודפים.
ערבבו את תערובת העוגה עם מחית הדלעת והשמן. הקציפו בעזרת מיקסר ידני במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה, כ-2 דקות. בחלק מחיות הדלעת יש יותר לחות מאחרות, אם בלילת העוגה נראית יבשה, הוסיפו עוד מחית דלעת, 1/4 כוס בכל פעם.
בעזרת כף גלידה, מלאו את התבניות בבלילה עד 2/3 מהגובה.
אופים עד שהחלק העליון מזהיב וקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, כ-12 דקות. מצננים במשך 5 דקות ומוציאים לרשת צינון מלא.
בקערה גדולה, שלבו את חומרי הציפוי וערבבו יחד עד לקבלת תערובת אחידה; הציפוי צריך להיות סמיך אך בעל מרקם שניתן למזוג. אם הוא סמיך מדי, הוסיפו מעט מים לדילול. אם אתם רוצים צבע כתום יותר, הוסיפו כמה טיפות של צבעי מאכל אדומים וצהובים. טבלו את החצי העליון של כל קאפקייק בציפוי והניחו על תבנית אפייה עם רשת צינון, כך שהציפוי יטפטף מהדפנות.
יש לתת לציפוי להתייצב במשך שעה לפני ההגשה.